‘Fairly OddParents’ krijgt binnenkort live action-serie op Nickelodeon

Als je een kind was in de nillies, dan herinner je je zeker en vast Fairly OddParents op Nickelodeon nog. De reeks met Timmy en zijn twee OddParents, Cosmo en Wanda, was naast Jimmy Neutron en SpongeBob een van de bekendste reeksen die de zender in die tijd uitzond. Nu komt er ook een live action-serie, waarin Timmy niet langer kind is en hij zijn OddParents toevertrouwt aan zijn nichtje.

Wie vroeger wel eens naar Nickelodeon keek, die herinnert zich vast en zeker nog de wekelijkse marathons van onder andere Jimmy Neutron, SpongeBob en Ned’s Survival Gids. Maar ook Fairly OddParents mag niet in dat lijstje ontbreken, want de avonturen van Timmy, Cosmo en Wanda hadden ook een vaste plek op de zender. Doordat de reeks vroeger zo populair was, besloten Nickelodeon en Paramount+ er nu een live action-versie van te maken.

Fairly Odder

De nieuwe reeks heet Fairly OddParents: Fairly Odder en net zoals in de tekenfilm zijn Timmy, Cosmo en Wanda weer van de partij. Toch ziet alles er wat anders uit, want hoewel Cosmo en Wanda nog steeds cartoons zijn, is Timmy dat niet meer. Die rol wordt nu gespeeld door acteur Caleb Pierce, inclusief roze pet. Ook het verhaal zal er anders uitzien, aangezien Timmy niet langer het jongetje is van al die jaren geleden.

Zo zal hij zijn OddParents deze keer toevertrouwen aan zijn 13-jarig nichtje Viv, gespeeld door Audrey Grace Marshall. Zij verhuist met haar vader naar het dorpje Dimmsdale, die daar opnieuw de liefde van zijn leven ontmoet. Samen met haar nieuwe stiefbroer, Roy, maakt Viv gebruik van haar nieuwe OddParents en beslissen ze elk om de beurt een wens te doen. De stemmen van Cosmo en Wanda worden wel ingesproken door de originele acteurs uit de tekenfilmversie, namelijk Daran Norris en Susanne Blakeslee.

Bekijk de trailer van Fairly OddParents: Fairly Odder hier:

Meer
Lees meer...