‘SpongeBob’-spin-off over Patrick krijgt eerste teaser

SpongeBobs beste vriend, de roze zeester Patrick Star, krijgt zijn eigen show op Nickelodeon. De geruchten over die show deden al langer de ronde, maar nu Nickelodeon een teaser heeft gelost, is het zeker. De nieuwe reeks The Patrick Star Show verschijnt in juli op Nickelodeon.

Al sinds 1999 kunnen we in Spongebob SquarePants de avonturen van de bekendste zeespons ter wereld volgen. De reeks speelt zich af in het fictieve onderwaterstadje Bikinibroek (Bikini Bottom). Daar wonen onder andere ook zijn huisdier Gerrit (Gary), zijn baas de krab Meneer Eugene H. Krabs (Mr. Krabs), zijn buurman de octopus Octo Tentakel (Squidward Tentacles) en zijn beste vriend de zeester Patrick Ster (Patrick Star).

The Patrick Star Show

Vooral die laatste is – mede door zijn gebrekkige intelligentie – een van de favoriete personages van zijn fans van de reeks. En nu krijgt hij ook zijn eigen show waarin hij ook de spreekwoordelijke ster zal zijn. De nieuwe show zal dus volledig in het teken staan van Patrick Star en in de teaser krijgen we al een voorsmaakje van wat we mogen verwachten.

In de reeks heeft Patrick zijn eigen talkshow, The Patrick Star Show. Daarin zullen verschillende gasten langskomen. Maar we zien ook al enkele bekende gezichten terug in de trailer. Zo zijn SpongeBob en Octo alvast te zien. Op het einde van de teaser van 30 seconden komen we ook al te weten dat de show vanaf juli te zien zal zijn op Nickelodeon.

Bekijk hier de eerste teaser voor The Patrick Star Show:

Meer
Lees meer...