‘The Fairly OddParents’ en ‘Dora’ krijgen nieuwe live-action remake

De animatiereeksen The Fairly OddParents en Dora krijgen nieuwe live-action remakes op Paramount+. De twee reeksen kregen al live-action films en die werden in beide gevallen niet al te best onthaald. Maar nu lijkt Paramount vastberaden om de twee iconische reeksen nieuw leven in te blazen.

Tegenwoordig schieten de live-action remakes als paddenstoelen uit de grond. Niet enkel Disney houdt zich hier maar al te graag mee bezig, maar ook Nickelodeon-reeksen worden in een nieuw jasje gestoken. De volgende twee die zo een live-action remake krijgen, zijn Dora The Explorer en The Fairly OddParents.

Live-action

De twee nieuwe live-action remakes werden voorgesteld op de presentatie voor investeerders van ViacomCBS. De twee nieuwe reeksen zullen beschikbaar zijn op het platform Paramount+, de nieuwe naam voor CBS All Access.

De kans is groot dat je als kind ook gekeken hebt naar de reeksen Dora the Explorer en The Fairly OddParents op Nickelodeon. Enkele jaren geleden werd al geprobeerd om de twee reeksen een nieuw leven in te blazen. Toen ging het twee keer om films waarin de hoofdpersonages, Dora en Timmy, een stuk ouder waren. Op die manier probeerden de makers een ouder publiek aan te spreken, wat uiteindelijk geen succes bleek. Deze keer zou het gaan om reeksen die zich opnieuw richten op kinderen.

Bekijk hier de trailer voor Dora and the Lost City of Gold:

Bekijk hier de trailer voor Grow Up Timmy Turner!:

Lees ook:

Meer
Lees meer...