The Kid LAROI lijkt samenwerking met Central Cee en Jung Kook (BTS) te teasen

The Kid LAROI komt binnenkort met de nieuwe single Too Much. De afgelopen weken is hij het nummer aan het teasen op sociale media, waarbij ook twee andere bekende namen opdoken. Het gaat daarbij om de Britse rapper Central Cee en Jung Kook van de Zuid-Koreaanse boyband BTS.

Het lijkt erop dat The Kid LAROI twee interessante en grote namen heeft kunnen strikken voor zijn volgende single Too Much. De 20-jarige singer-songwriter en rapper, die vooral bekend is van zijn hit STAY met Justin Bieber, teast de single nu al enkele weken waarbij ook twee interessante namen betrokken zijn.

Too Much

Er is voorlopig nog geen releasedatum bekend en het is ook nog niet bevestigd of het gaat om een samenwerking, maar alles lijkt daar wel op. Enkele dagen geleden deelde The Kid LAROI een video op sociale media waarop te zien is dat de Britse rapper Central Cee de woorden “Too Much” op z’n bovenbeen tattoeert. Je kan Central Cee kennen van de nummers Sprinter en Doja.

Daarnaast verwees The Kid LAROI in z’n laatste posts al enkele keren naar Jung Kook van BTS. Hij deed dat eerst door een foto met de Funko Pop van Jung Kook te delen met de woorden “Was it too much?”. Daarna verscheen er ook een foto met de echte Jung Kook met opnieuw een verwijzing naar de single Too Much in de caption. Bij die foto deelde The Kid LAROI ook de link naar de website toomuchmag.com. Op die website, die eruitziet als een magazine, komen we te weten dat er “een aankondiging komt op dinsdag 10 oktober”. Vermoedelijk komen we dan dus te weten wanneer de single verschijnt en of het inderdaad gaat om een samenwerking met Central Cee en Jung Kook.

Bekijk hier de video met Central Cee:

Bekijk hier de foto met Jung Kook van BTS:

Meer
Lees meer...