‘The Last of Us’: HBO deelt spannende eerste teaser van tweede seizoen

Het is nog even wachten op het tweede seizoen van The Last of Us, maar toch hebben we zojuist een eerste teaser gekregen. HBO deelde namelijk een kort fragment om ons te tonen wat we kunnen verwachten. Het belooft alvast het beste voor het vervolg van de succesvolle reeks.

Het eerste seizoen van The Last of Us dateert al van begin 2023. Toch is het nog tot in de loop van 2025 wachten op het vervolg. Na het spannende einde van het eerste seizoen moeten we dus veel geduld hebben voor het vervolg.

Aan het eerste van dat eerste seizoen – spoiler alert – zagen we hoe Joel (Pedro Pascal) Ellie (Bella Ramsey) meepakte uit het ziekenhuis waarin ze onderzocht werd. Ellie werd gezien als heilige graal omdat ze immuun blijkt voor de dodelijke schimmel Cordyceps. Om die immuniteit te gebruiken om de mensheid te redden, zou Ellie echter gedood moeten worden en dat ziet Joel niet zitten.

Tweede seizoen

Hoe dat alles zal uitspelen in het tweede seizoen is nog afwachten, maar maker Craig Mazin beloofde alvast dat het vervolg voor ophef zal zorgen. Ook is eerder al bekendgemaakt dat er een tijdsprong komt.

Tot slot weten we ook al enkele nieuwe castleden van dat tweede seizoen. Zo zal actrice Kaitlyn Dever (Beautiful BoyDopesick) de belangrijke rol van Abby op zich nemen. Daarnaast maken ook Young Mazino (BEEF) en Catherine O’Hara (Schitt’s Creek) hun intrede.

Hoe dat alles er precies zal uitzien, weten we dus maar in 2025. Nu is er gelukkig wel een eerste preview. Daarin krijgen we ook voor het eerst Abby te zien.

Meer
Lees meer...