‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ krijgt nieuwe trailer met beelden van het Beleg van Eregion

Prime Video heeft zojuist een ultieme trailer gedeeld van het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power. Daarin krijgen we eindelijk de bevestiging dat het langverwachte Beleg van Eregion zal te zien zijn in het nieuwe seizoen. Dat nieuwe seizoen gaat eind deze maand van start.

Het succesvolle eerste seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power dateert ondertussen al van bijna twee jaar geleden. Maar nu is het bijna tijd voor het langverwachte vervolg. Het tweede seizoen van de reeks draait voor een groot deel rond gevreesde wederopstanding van de legendarische, maar duistere Sauron. Sauron kondigt de terugkeer aan van het kwaad in Middle Earth na vele jaren van hard bevochten vrede tussen alle rijken. 

De nieuwe trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power toont de onrust in Middle Earth die gezaaid is door Sauron. Er worden veel Rings of Power gesmeed vanuit duistere krachten. Het doel van Sauron met deze ringen is om in Mordor de One Ring te maken. Die heeft macht over alle andere ringen. Om dat te voorkomen worden onverwachte allianties gemaakt. Gevaren liggen op de loer en er rusten belangrijke beslissingen op de schouders van Eregion, Khazad-dûm, Lindon, Númenor en de landen daartussen.

Seizoensfinale op 3 oktober

De eerste drie afleveringen van The Lord of the Rings: The Rings of Power verschijnen op donderdag 29 augustus op Prime Video. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering tot de seizoensfinale op 3 oktober 2024.

Bekijk hier de nieuwe trailer:

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...