‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’: Tweede seizoen krijgt eerste trailer

Het aftellen tot de start van het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power is begonnen. Op Comic-Con in San Diego lanceerde Prime Video daarom een langverwachte en zeer uitgebreide eerste trailer. Daarin ligt de focus op de terugkeer van de gevreesde Sauron.

Het eerste seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power verscheen tussen 1 september en 14 oktober 2022 op Prime Video. De streamingdienst van Amazon nam daarbij een zeer dure gok. Ze hoopten zo een franchise uit te bouwen die de concurrentie van Game of Thrones van HBO kon aangaan. 

Het is dan ook de bedoeling om minstens vijf seizoenen te maken van The Lord of the Rings: The Rings of PowerHet tweede daarvan zal vanaf 29 augustus te zien zijn op Prime Video.

Sauron

Het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power draait voor een groot deel rond gevreesde wederopstanding van de legendarische, maar duistere Sauron. Sauron kondigt de terugkeer aan van het kwaad in Middle Earth na vele jaren van hard bevochten vrede tussen alle rijken. 

In de trailer zien we niet alleen hem, maar ook de meerdere Rings of Power die vanuit zijn duistere krachten zijn gesmeed. Zo maakt de reeks in het tweede seizoen zijn naam waar na de aanloop in het eerste seizoen. Het doel van Sauron met deze ringen is om in Mordor de One Ring te maken die macht heeft over alle andere ringen. Daarnaast worden er een aantal wezens getoond die dit seizoen zullen verschijnen, waaronder een jonge Shelob, een leger van Barrow-wights, Hill-troll Damrod, een Sea Worm en zelfs Ents.

Bekijk hier de trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power:

Het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power verschijnt op donderdag 29 augustus op Prime Video.

Meer
Lees meer...