‘The Masked Singer’: Dit zijn de hoofdverdachten voor Feniks

The Masked Singer is ondertussen al even bezig en de Big Bang komt er binnenkort ook aan. Dat betekent dat kijkers zich al meer en meer een beeld kunnen vormen over wie er achter de pakken schuilt. Daarom zetten we graag wekelijks de hoofdverdachten even op een rijtje.

Enkele weken geleden ging het nieuwe seizoen van The Masked Singer van start. Na overwinningen van Sandra Kim als Koningin, Camille als Miss Poes en Aaron Blommaert als Tovenaar, gaat VTM nu op zoek naar een nieuwe winnaar.

In de vorige afleveringen hebben we al afscheid moeten nemen van Mister Withlove (Karl Vannieuwkerke)De Mike (Hugo Sigal)Boom (Wim De Vilder), Eikeltje (Frank Verstraeten) en Tik & Tok (Joris Hessels en Dominique Van Malder). Maar wie zit er onder de resterende pakken?

Feniks

In dit artikel gaan we dieper in op de hoofdverdachten voor Feniks. Het figuur lijkt sinds de eerste aflevering al een van de favorieten. Hoewel Erik Van Looy eerst nog vond dat “het toch niet zó goed gezongen was”, dacht de rest van de jury en het publiek er toch anders over. Ondertussen zit Feniks comfortabel in het spel en lijkt het erop dat die het nog ver zal schoppen. Maar wie verdenken de kijkers?

Op VTM GO is er een officiële Guessing Game en daar bestaat de top 3 op dit moment uit acteur Louis Talpe, zanger Metejoor en acteur Koen De Graeve. De eerste naam werd de laatste weken ook al enkele keren door de jury genoemd nadat de tips heel duidelijk verwezen naar Mega Mindy en andere projecten van Studio 100. Een andere naam die bij de jury al enkele keren de revue passeerde was die van Max Colombie van Oscar & The Wolf.

Ook op Facebook draait de geruchtenmolen op volle toeren. Daar valt vooral de naam van zanger Gustaph, een naam die de jury vorige week nog aan Labradoodle koppelde. Ook de namen Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham vallen nog enkele keren, door de tips die naar Griekenland verwijzen.

The Masked Singer is elke vrijdag te zien om 20.40 uur.

Meer
Lees meer...