‘The Masked Singer’ krijgt nieuw speurdersteam

Binnenkort keert een van de populairste programma’s van de laatste jaren terug. Eind dit jaar kunnen fans van The Masked Singer opnieuw een notitieboekje nemen en op zoek gaan naar de identiteit van verschillende gemaskerde figuren. In het nieuwe seizoen kiest VTM alvast ook voor enkele nieuwe gezichten bij de speurders.

The Masked Singer is al drie seizoenen lang een gigantisch succes op VTM. En ook de liveshows trokken volle zalen. In al die tijd zagen we in totaal maar liefst 36 karakters, met één voor één prachtige pakken de revue passeren.

Eind dit jaar verschijnt er een nieuw seizoen en daarvoor heeft de zender zelfs al één pak bekend gemaakt: Mr. Withlove. Vandaag raakte ook bekend dat het speurdersteam vernieuwd zal worden.

The Masked Singer

Vorige zomer kwam VTM met het nieuws dat een van de meest succesvolle programma’s van de laatste jaren een vierde seizoen krijgt. In The Masked Singer worden verschillende bekende gezichten in een pak gestoken en krijgen ze elk om de beurt de kans om een jury te overtuigen van hun kunnen.

Toch gaat het niet enkel om talent, want de belangrijkste opdracht is het ontmaskeren van de kandidaten. In het eerste seizoen won zangeres Sandra Kim als Koningin, in het tweede seizoen volgde Camille Dhont als Miss Poes en vorig seizoen was het aan Aaron Blommaert als Tovenaar.

Nieuwe speurders

Dit jaar staan er dus al heel wat nieuwe kandidaten klaar. Wanneer het nieuwe seizoen precies zal verschijnen, is nog niet zeker. Maar VTM maakt wel al bekend dat er heel wat nieuwe gezichten plaats zullen nemen aan de speurderstafel. Tine Embrechts en Ruth Beeckmans nemen hun ervaring van de voorbije seizoenen mee en krijgen vers bloed naast zich in de grootste speurtocht van Vlaanderen.

Ook Aaron Blommaert, Erik Van Looy, Elisabeth Lucie Baeten, Véronique De Kock, Frances Lefebure en Boris Van Severen zullen als een bezetene samen met heel Vlaanderen mee zoeken naar welke bekende koppen zich verschuilen achter hun masker. Terwijl Frances en Elisabeth voor het eerst kennismaken met The Masked Singer wordt het voor Aaron, Erik, Véronique en Boris een compleet nieuwe uitdaging nadat ze één van de voorbije seizoenen zélf in het pak van respectievelijk Tovenaar, Radijsje, Mummie en Hippo zaten. 

The Masked Singer is later dit jaar te zien op VTM.

Meer
Lees meer...