‘The Sky Is The Limit All Stars’ krijgt hilarische teaser

Dit najaar pakt Play4 uit met The Sky Is The Limit All Stars. Daarin zal reportagemaker Peter Boeckx terugkeren naar verschillende populaire gezichten uit de afgelopen zes seizoenen van The Sky Is The Limit. Wanneer de reeks exact zal verschijnen, is nog niet geweten. Maar Play4 loste vandaag wel al een hilarische eerste teaser.

The Sky Is The Limit komt dit najaar terug voor een bijzondere editie. In The Sky Is The Limit All Stars zullen de populairste gezichten uit de afgelopen seizoenen van de reeks terugkeren. Play4 heeft vandaag een teaser voor dat nieuwe seizoen gelost met een grote rol voor Michel Van den Brande.

The Sky Is The Limit All Stars

Al sinds 2014 trekt reportagemaker Peter Boeckx naar de rijkste Vlamingen om te kijken hoe zij leven. In de afgelopen zes seizoenen van The Sky Is The Limit passeerden zo al tientallen gegoede Vlamingen de revue. Daarbij zijn er enkelen die bij de kijkers voor altijd in het geheugen gegrift zullen staan. En die fan favorites keren nu terug in een bijzonder All Stars-seizoen.

Peter Boeckx zal voor The Sky Is The Limit All Stars zes oude bekenden opnieuw opzoeken. Het gaat daarbij om industrieel Willy Naessens en zijn vrouw Marie-Jeanne (seizoenen 1 tot 3), kunsthandelaar Harry Schurmans en zijn echtgenote Olga (seizoenen 1 en 2), oprichter en eigenaar van stellingenbedrijf Kontrimo Michel Van den Brande (seizoenen 2 tot 4), eigenares van het vleesverwerkingsbedrijf De Nil en zoon Marie-Anne De Nil (seizoen 3) en de eigenaar van Containers Maes Yves Maes (seizoen 6).

Teaser

In de teaser voor The Sky Is The Limit krijgen we op de tonen van Also Sprach Zarathustra uit 2001: A Space Oddessey (en recent Barbie) een grote luchtballon te zien in de vorm van het gezicht van Michel Van den Brande. Later zien we hoe Michel Van den Brande in de luchtballon zit en een vogel neerschiet. “Voilà, gedaan met op mijn terras te schijten”, zegt Michel vervolgens.

De teaser is zo een knipoog naar het incident waarbij Michel Van den Brande begin dit jaar ondervraagd werd door de politie. Hij had toen met een luchtdrukpistool een meeuw neergeschoten. Tijdens zijn verhoor zei hij: “Ik niet zal stoppen met die beesten weg te jagen. En ook nog: ik kan u zeggen dat ik dagelijks op duiven en meeuwen schiet. En sinds ik op die beesten schiet, is mijn terras poepvrij”. The Sky Is The Limit All Stars zal dit najaar verschijnen op Play4. Een exacte startdatum is er voorlopig nog niet.

Bekijk hier de teaser voor The Sky Is the Limit All Stars:

The Sky Is The Limit All Stars zal dit najaar te zien zijn op Play4.

Meer
Lees meer...