‘The Voice van Vlaanderen’: Luister naar de auditie van Dmytro uit Oekraïne

In The Voice van Vlaanderen in het alweer tijd voor de tweede aflevering. Na een sterke eerste reeks Blind Auditions, zien we vanavond een nieuwe reeks kandidaten aan het werk. Een daarvan in de Oekraïense vluchteling Dmytro.

Al sinds 2011 gaat VTM op zoek naar de Voice van Vlaanderen. Heel wat winnaars en veel verschillende juryleden later, zijn ze terug. Sinds het vorige seizoen bestaat de jury uit Koen Wauters, Natalia, Jan Paternoster en Mathieu Terryn. Toen kon uiteindelijk Natalia het meest vieren, want zij leverde met Louise de grote winnares van 2022 af. 

In The Voice kunnen de coaches elkaar meer dan ooit voor blok zetten. Met de superblock kunnen ze zo zelfs tot na de auditie een coach uit het spel zetten. Daar tegenover is er dit jaar wel geen limiet op de teams, iedereen kan dus blijven draaien. In de tweede aflevering krijgen de fans nog eens 7 kandidaten te zien en horen.

Dmytro

Een daarvan is Dmytro, een 29-jarige vluchteling uit Oekraïne die wegvluchtte voor de oorlog en nog maar vier maanden in ons land is. In zijn thuisland had hij een eigen rockband. Toen hij in ons land aankwam, voelde hij zich vaak eenzaam en dat heeft ook zijn muziekkeuze in The Voice van Vlaanderen beïnvloed. Dmytro brengt namelijk The Loneliest van Måneskin.

Bij zijn optreden blijft het lang spannend, maar vlak voor het einde van het nummer draait Koen Wauters dan toch om, iets wat Dmytro even van slag maakt. Koen lijkt echter zeer enthousiast om met hem aan het werk te gaan en zo is er meteen een leuke combo gevormd.

Bekijk de auditie van Dmytro hier of via deze link:

The Voice van Vlaanderen is elke vrijdag om 20.40 uur en elk zondag om 20 uur op VTM op VTM GO.

Meer
Lees meer...