‘The Voice van Vlaanderen’: Keert Mathieu Terryn terug als coach?

Als het van Mathieu Terryn zelf afhangt, zien we hem volgend jaar terug als coach in The Voice van Vlaanderen. Dat liet de zanger van Bazart weten in een interview met Het Nieuwsblad.

The Voice van Vlaanderen had voor het – recent afgelopen – achtste seizoen enkele nieuwigheden in petto. Zo waren er met Jan Paternoster van Black Box Revelation en Mathieu Terryn van Bazart twee nieuwe coaches die hun debuut maakten in het programma. Wij konden die laatste voor de start van The Voice van Vlaanderen spreken. Daarnaast keerden ook ‘oudgedienden’ Natalia en Koen Wauters terug als coach, samen met Laura Teroso.

Twee finalisten

Wie de coaches zullen zijn in het negende seizoen is nog niet geweten. Maar als het van Mathieu Terryn afhangt, blijft het voor hem alvast niet bij één keer. “Ik was trots dat ik als enige coach twee kandidaten in de finale had”, legt Terryn uit in Het Nieuwblad, verwijzend naar Yente en Evert. Uiteindelijk moest hij de overwinning wel laten aan Louise uit Team Natalia. In een volgend seizoen hoopt Mathieu Terryn wel met de zege te kunnen gaan lopen. “Ik ben fanatiek in alles wat ik doe, ook in The Voice.”

Toch is er op dit moment nog geen officieel nieuws over de coaches van het aankomende negende seizoen. “Als ze me volgend jaar opnieuw vragen voor The Voice van Vlaanderen, zeg ik ‘ja’. De synergie tussen de coaches zat zo goed, ook achter de schermen. Dus met plezier”, besluit hij. 

Meer
Lees meer...