‘The Voice’ keert heel binnenkort terug met Aster Nzeyimana en An Lemmens als hosts

Na The Voice Kids is het binnenkort op VTM tijd voor de originele versie van The Voice. Vanaf vrijdag 26 januari zullen fans van het programma opnieuw op de zender terechtkunnen voor een gloednieuw seizoen. Daarin maakt Aster Nzeyimana zijn debuut als co-host naast An Lemmens.

Al sinds 2011 gaat VTM op zoek naar de Voice van Vlaanderen. Heel wat winnaars en veel verschillende juryleden later, zijn ze terug. Sinds het vorige seizoen bestaat de jury uit Koen Wauters, Natalia, Jan Paternoster en Mathieu Terryn.

Toen kon uiteindelijk Natalia het meest vieren, want zij leverde met Louise de grote winnares van 2022 af. In het nieuwe seizoen kunnen de andere coaches wraak nemen, want ook dit jaar bestaat de jury uit dezelfde artiesten.

The Voice

Vanaf 26 januari kunnen fans van The Voice opnieuw elke week op VTM terecht. Dan begint het gloednieuwe seizoen met eerst heel wat blind auditions, misschien wel het populairste deel van het programma. Nadien komen er natuurlijk ook nog de knock-outs en de liveshows. Uiteindelijk wordt er in de grote finale beslist wie de opvolger van Louise zal worden.

Een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook nieuwe regels. Zo kunnen Koen, Natalia, Jan en Mathieu voor het eerst in de geschiedenis onbeperkt op hun rode knop drukken. Er zit dus geen limiet op hun team, waardoor ze soms ook eens risico’s kunnen nemen. Daarnaast is er ook wel een superblock, waarmee de coaches elkaar tot bij het betoog kunnen saboteren. Ook na de blind auditions zou er nog een extra nieuwe regel verschijnen, maar die valt nog af te wachten.

Nieuwe gezichten

Ook naast het podium zijn er een paar veranderingen doorgevoerd. Zo zal niet langer Aaron Blommaert, maar wel Aster Nzeyimana te zien zijn naast An Lemmens. “The Voice van Vlaanderen was mijn favoriete tv-programma toen ik aan de universiteit studeerde. Het was dan ook een echt knijp-me-in-de-arm-moment toen ik naast An stond voor de eerste presentaties”, vertelt hij.

Presentatrice An Lemmens is alvast laaiend enthousiast over haar nieuwe sidekick. ““Dit seizoen van The Voice van Vlaanderen barst van het talent. En dan heb ik het niet alleen over mijn nieuwe copresentator Aster zijn tv-, zang- voetbal- en catwalktalent”, klinkt het. Daarnaast laat ze ook weten dat de strijd tussen de coaches en artiesten écht zal losbreken. “Er zijn nieuwigheden die de concurrentie in volle crescendo zal doen gaan.”

Bekijk de eerste teaser van The Voice hier:

The Blind Auditions van The Voice van Vlaanderen, vanaf 26 januari elke vrijdag om 20.40 uur en zondag om 20 uur bij VTM en ook op VTM GO. 

Meer
Lees meer...