‘The Voice Kids’ krijgt twee nieuwe presentatoren

Aaron Blommaert en Nora Gharib zijn de nieuwe hosts van The Voice Kids op VTM. Het wordt voor allebei de eerste keer dat ze de presentatie van die talenshow voor hun rekening nemen. Het nieuwe seizoen van The Voice Kids zal dit najaar op televisie te zien zijn.

The Voice Kids komt met enkele grote veranderingen voor het zevende seizoen. Eerder raakte al bekend dat het programma met Pommelien Thijs en Coely twee nieuwe coaches krijgt. Zij voegen zich bij Metejoor, die aan zijn tweede seizoen begint, en oudgediende Laura Tesoro, die er al voor de vijfde keer bij is.

Nu heeft VTM ook bekendgemaakt dat het programma nieuwe presentatoren krijgt. Die rol was vorig seizoen in handen van de ervaren An Lemmens, samen met Maksim Stojanac. Lemmens werd toen door haar moederschapsverlof wel enkele afleveringen vervangen door Koen Wauters.

Nora Gharib

Komend seizoen is The Voice Kids echter in handen van het duo Nora Gharib en Aaron Blommaert. Die eerste brak indertijd door in de talentenshow K3 zoekt K3 en zal nu voor het eerst een floor show presenteren bij VTM. Eerder was ze al te zien als presentatrice van Tiny House Battle en Blind Gesprongen.

“Ik ben superblij dat ik samen met Aaron in dit avontuur mag stappen! The Voice Kids is een mooie mix van alles waar ik het voor doe: jong talent, plezier en life changing momenten. Ik ben elke keer in shock van hoeveel talent er wel niet rondloopt in Vlaanderen en kijk vol bewondering naar deze jonge talenten en naar wat ze durven”, blikt Nora vooruit.

Aaron Blommaert

Aaron Blommaert deed dan weer in 2015 zelf mee aan het tweede seizoen van The Voice Kids. In het team van Slongs Dievanongs eindigde hij daar in The Battles. Nadien bouwde hij een acteercarrière uit en was hij actief in de band BOBBY. Recent won hij The Masked Singer en tekende hij een platencontract als soloartiest. Aaron Blommaert presenteerde vorig seizoen The Voice van Vlaanderen, maar wordt daar nu vervangen door Aster Nzeyimana.

“De cirkel is rond. Op mijn 14de stond ik met een bang hartje Louise van Gers Pardoel te zingen in The Voice Kids en belandde ik in team Slongs. Die ervaring neem ik mee om alle kinderen een hart onder de riem te steken. Ik weet exact hoe het voelt. Het wordt ongetwijfeld super gezellig! Zeker met Nora aan mijn zijde, waarmee het erg goed klikt! En met wat voor coaches mogen we in dit muzikale avontuur stappen. Het zijn bijna allemaal vrienden en collega’s van mij: Pommelien in #LikeMe, Coely was mijn medefinalist bij The Masked Singer en Laura was mijn cohost bij Tien Om Te Zien. Enkel met Metejoor moet ik nog is een pint gaan drinken en we zijn rond”, besluit Aaron.

Meer
Lees meer...