‘The Voice Kids’ kondigt twee nieuwe coaches aan

In het nieuwe seizoen van The Voice Kids zullen we een nieuwe jury te zien krijgen. Het gaat daarbij om twee nieuwe coaches die K3 en Duncan Laurence zullen vervangen. Daarbij kiest VTM voluit voor girl power met Pommelien Thijs en Coely.

Binnenkort zullen de opnames van het zevende seizoen van The Voice Kids van start gaan. Daarin zal de jury een kleine update krijgen. Metejoor en Laura Tesoro blijven op post, maar krijgen vanaf het volgende seizoen het gezelschap van Pommelien Thijs en Coely.

The Voice Kids

In het volgende seizoen van The Voice Kids wordt de jury opnieuw helemaal Vlaams. Sinds het derde seizoen van het programma was er altijd minstens één Nederlander te vinden bij de coaches, maar met Laura Tesoro, Metejoor, Pommelien Thijs en Coely gaat het programma back to basics.

Pommelien Thijs

De eerste nieuwe coach is Pommelien Thijs. Haar kan je natuurlijk kennen van haar rol als Caro in #LikeMe. Maar daarnaast heeft ze ook een enorm succesvolle carrière als zangeres. Zo scoorde ze al verschillende hits met nummers als Ongewoon, Wat Een Idee?!, Zilver en haar nieuwste single Hypothetisch.

Omdat Pommelien zelf al op jonge leeftijd op een podium te vinden was, heeft ze de perfecte achtergrond om kinderen te coachen. “De afgelopen jaren was ik telkens onder de indruk van alle fantastische stemmen die uit The Voice Kids zijn gekomen. België telt veel kinderen die keihard willen werken om hun droom te verwezenlijken. Als kind heb ik zelf enorm genoten van het zingen en spelen op professioneel niveau. Die ervaringen zijn onvergetelijk. Wedstrijden als The Voice Kids bieden veel kansen om te leren en als coach wil ik deze kinderen graag bijstaan. Ik ga op zoek naar unieke stemmen, maar minstens even belangrijk is een goede drive en de wil om hard te werken.”

Coely

De tweede nieuwe coach komt uit een heel ander genre. De Antwerpse Coely maakt in haar muziek gebruik van hiphop, r&b, rap en soul. Ook zij scoorde al verschillende monsterhits met onder andere Celebrate en Don’t Care. recent bracht Coely nog haar nieuwe album ‘Alive’ uit. Tijdens haar carrière kreeg ze al de kans om het voorprogramma van Kendrick Lamar en Kanye West te verzorgen.

“Er is zoveel talent in België en The Voice Kids geeft hen een podium om op te shinen“, klinkt het bij de nieuwe coach. “The next gen is hongerig en dat is exciting om te zien. Ik ben net als hen zelf jong begonnen en heb altijd muziek geademd. Ik heb het geluk dat ik omringd ben door een sterk en supportive team dat me bijstaat en pusht om het beste uit mezelf te halen. Die ervaringen wil ik in The Voice Kids doorgeven aan een nieuwe generatie. Het zal een leuke maar ook zotte rollercoaster worden, vol fijne ervaringen, maar het zal ook hard werken zijn, so dream big, stay positive, work hard and enjoy the journey!”

De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van The Voice Kids zijn nog even open dus wie nog snel kans wil maken om de nieuwe teams van Pommelien Thijs en Coely te vervoegen, kan zich inschrijven via de website van VTM.

Het is nog niet geweten wanneer het volgende seizoen van The Voice Kids te zien zal zijn op VTM.

Meer
Lees meer...