‘The Voice van Vlaanderen’: Luister hier naar de stevige auditie van Wouter

De laatste Blind Auditions van The Voice van Vlaanderen komen eraan. Daarbij hopen nog heel wat talenten een plaats te bemachtigen in de Knock-Outs. Een van hen is Wouter, die gaat over een stevige metalauditie op Crawling van Linkin Park. Toch wordt hij niet graag onderverdeeld in hokjes.

Het negende seizoen van The Voice van Vlaanderen is ondertussen al even bezig. Deze week is het zelfs al tijd voor de laatste Blind Auditions van dit seizoen. Zowel vrijdag als zondag proberen nog heel wat ambitieuze zangers en zangeressen een plekje te veroveren in de teams van coaches Koen Wauters, Natalia, Mathieu Terryn en Jan Paternoster.

Linkin Park

Een van die talenten die in actie komt in Wouter, een 34-jarige Oost-Vlaming uit Deinze. Hij gooide enkele jaren geleden zijn leven compleet om. Zo werkte hij als internationale sales, maar besloot hij zich om te scholen tot leerkracht.

“Ik voel me opnieuw heel jong. In de klas schrokken ze toen ik zei dat ik metalfan ben. Ik zie er niet echt zo uit. Maar laten we eerlijk zijn: hokjes, dat is voor duiven, niet voor mensen”, legt hij zijn muziekkeuze uit. Die keuze viel op Crawling van Linkin Park. “Dat is een nummer dat heel stevig inzet, maar ook heel veel emotie heeft”, legt hij uit. Het optreden van Wouter lijkt alvast in de smaak te vallen, want na enkele seconden draaien Natalia en Jan al hun stoel om.

Bekijk hier het fragment van Wouter in The Voice van Vlaanderen:

The Voice van Vlaanderen is elke vrijdag om 20.35 uur en elke zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...