‘The Voice van Vlaanderen’ trapt het nieuwe seizoen af met een knaller: Bekijk de eerste auditie hier

Na The Voice Kids is het binnenkort op VTM tijd voor de originele versie van The Voice. Vanaf vrijdag 26 januari zullen fans van het programma opnieuw op de zender terechtkunnen voor een gloednieuw seizoen. Daarin maakt Aster Nzeyimana zijn debuut als cohost naast An Lemmens.

Vanaf 26 januari kunnen fans van The Voice opnieuw elke week op VTM terecht. Dan begint het gloednieuwe seizoen met eerst heel wat blind auditions, misschien wel het populairste deel van het programma. Nadien komen er natuurlijk ook nog de knock-outs en de liveshows. Uiteindelijk wordt er in de grote finale beslist wie de wedstrijd wint.

The Voice

Al sinds 2011 gaat VTM op zoek naar de Voice van Vlaanderen. Heel wat winnaars en veel verschillende juryleden later, zijn ze terug. Sinds het vorige seizoen bestaat de jury uit Koen Wauters, Natalia, Jan Paternoster en Mathieu Terryn.

Toen kon uiteindelijk Natalia het meest vieren, want zij leverde met Louise de grote winnares van 2022 af. In het nieuwe seizoen kunnen de andere coaches wraak nemen, want ook dit jaar bestaat de jury uit dezelfde artiesten.

Eerste auditie

Het zal dus hard tegen hard worden tijdens de blind auditions. Daarbij kunnen de coaches elkaar meer dan ooit voor blok zetten, want met de superblock kunnen ze zelfs tot na de auditie een coach uit het spel zetten. Daar tegenover is er dit jaar wel geen limiet op de teams, iedereen kan dus blijven draaien.

Hoe die nieuwe regels precies zullen toegepast worden, valt af te wachten. Maar dat de coaches de knop nog weten staan, blijkt uit een eerste auditie die VTM vandaag al deelde. Daarin zien we Charlotte die met een ingetogen versie van Falling van Harry Styles de spits afbijt. Binnen de kortste keren heeft zij de jury overtuigd, maar zullen ze ook allemaal standhouden?

Bekijk de auditie van Charlotte hier of via deze link:

The Voice van Vlaanderen, vanaf 26 januari elke vrijdag om 20.40 uur en zondag om 20 uur bij VTM.

Meer
Lees meer...