Left Right
scrollTop top

‘Thuis’ krijgt eigen ‘Monopoly’-versie en je kan nu stemmen op de laatste vakjes


Thuis Monopoly
© VRT

Thuis is deze week al toe aan z’n 5.000ste aflevering en dat moet gevierd worden. De legendarische soap viert dat met de een eigen versie van Monopoly. Het gezelschapspel werd volledig ondergedompeld in de wereld van de soap en de gekende personages. Maar er zijn nog twee hokjes vrij op het bord en die kunnen fans invullen.

Er komt een hoogdag aan voor de trouwe fans van de soap Thuis. Op vrijdag 16 april is het namelijk tijd voor de 5.000ste aflevering van soap. Om dat te vieren, komt er een speciale editie van Monopoly, volledig in het teken van Thuis.

Thuis-Monopoly

Op de Thuis-versie van Monopoly zijn de gekende straten, zoals de Nieuwstraat in Brussel of de Lippenslaan in Knokke vervangen door bekende locaties uit de soap. De Groenplaats van Antwerpen werd zo omgedoopt tot De Withoeve en de felbegeerde (en felbevochten) Nieuwstraat in Brussel is nu het advocatenbureau van Tom.

Daarnaast kregen ook de kans- en algemeen fonds-kaartjes een make-over. Daarbij kan je nieuwjaarscent van Marianne krijgen, een weddenschap winnen van Eddy of een avondje bijklussen in Bar Madam. Het spel is nu bijna helemaal klaar. Op twee hokjes na.

Ondernemers

De twee lege hokjes zijn de zogenaamde nutsbedrijven van Monopoly: de water- en elektriciteitscentrale. Deze zullen op het spelbord van Thuis vervangen worden door “de strafste ondernemers uit de reeks”. Wie de twee gelukkigen worden, dat kunnen de fans van de soap zelf beslissen.

Stemmen kan nog tot volgende week via de website van Eén. Op dinsdag 20 april zullen de winnaars bekendgemaakt worden. Je kan kiezen uit de volgende genomineerden:

  • Nancy (Taxi Nancy)
  • Lowie & Bob (Boowie)
  • Adil & Christine (ACE)
  • Sam (Bar Madam)
  • Harry (Club Impulse)
  • Femke en Peter (Withoeve)  
  • Kobe, Rosa & Waldek (Stevenson)
  • Tom (Advocatenkantoor De Decker)

De Thuis-editie van Monopoly zal vanaf het najaar in de winkel te vinden zijn. Wie toch al zeker wil zijn dat hij of zij een exemplaar te pakken krijgt, kan nu al een doos reserveren via de website www.MonopolyThuis.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update