Left Right
scrollTop top

Stan Van Samang toont voor het eerst zijn personage in ‘Thuis’


Stan Van Samang Harry Peeters Thuis
© VRT

De populaire soap Thuis krijgt er een nieuw personage bij. Acteur Stan Van Samang zal dan namelijk zijn opwachting maken. Vandaag deelde hij alvast de eerste foto’s van Harry Peeters, zoals hij zal heten in Thuis.

De VRT maakte eind september bekend dat acteur Stan Van Samang nog voor het einde van het jaar te zien zou zijn in Thuis. Daarvoor kruipt hij in de huid van Harry Peeters. De opnames voor die afleveringen begonnen al in de loop van oktober, maar toch zijn er nu pas voor het eerst foto’s.

Op die foto’s zien we hoe Harry Peeters eruit zal zien. Stan Van Samang behoudt daarbij zijn gladgeschoren knikker, maar heeft nu wel een volle baard. Harry Peeters blijkt ook in zijn rechter oor een opvallende oorring te hebben.

Boowie

Harry maakt zijn intrede in Thuis via Boowie, het bedrijf van Lowie (Mathias Vergels) en Bob (Christophe Haddad). Hij is namelijk een succesvolle horecaondernemer en eigenaar van verschillende cafés en een populaire club. Zijn trots is zijn Club Impulse voor jonge ambitieuze twintigers. Als echte zakenman wil Harry altijd blijven innoveren en daarom wil hij een van zijn cafés omvormen tot een hedendaagse club met de nieuwste technologische snufjes. Om hem daarbij te helpen brengt Roxanne (Eve Van Avermaet) Harry in contact met Boowie.

“Harry mag je wel omschrijven als een opportunist. Dat is niet meteen verkeerd of per se slecht, maar niet iedereen zal hem dus even sympathiek vinden”, omschrijft Stan Van Samang zijn personage. Harry Peeters heeft dan ook veel kennissen en veel succes bij de vrouwen. Echte vrienden en duurzame relaties zijn dan weer heel wat schaarser.

Maak kennis met Harry Peeters

Stan Van Samang Harry Peeters Thuis
Stan Van Samang op de set van Thuis – Bron: VRT

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  136.069.313
 • Aantal
  doden
  2.937.292
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  939.309
 • Aantal
  doden
  23.636