‘Thunderbolts*’ krijgt eerste uitgebreide teaser

De nieuwe aankomende Marvelfilm Thunderbolts* heeft een eerste teaser gekregen. Daarbij ligt de focus grotendeels op het personage Yelena Belova, een rol die gespeeld wordt door Florence Pugh.

De film Thunderbolts* is al lang in de maak, al kreeg de film nog maar recent het sterretje erbij in de titel. Het wordt de 36ste film in het Marvel Cinematic Universe (MCU) en de laatste van Phase Five. De productie kende de voorbije jaren wel wat problemen. Mede door de Hollywoodstakingen moest de film meermaals uitgesteld worden. Daardoor zagen de makers met Steven Yeun ook een grote naam afhaken.

Maar midden 2025 zal Thunderbolts* dan toch eindelijk in de cinema verschijnen. Voor het zover is krijgen we in het MCU wel eerst nog Captain America: Brave New World. Maar daarna kan de focus verlegd worden naar een nieuwe groep superhelden.

Yelena Belova en Red Guardian

Thunderbolts* gaat namen over een groep onverwachte superhelden die veelal het buitenbeentje zijn. Een depressieve Yelena Belova zal de groep samenbrengen. Haar leerden we al kennen in Black Widow, en nu is ze dus terug. In de zojuist gedeelde teaser zien we hoe Yelena haar vader Alexei Shostakov aka Red Guardian, gespeeld door David Harbour (Stranger Things), opzoekt.

Zij zullen verder ook nog het gezelschap krijgen van onder andere Bucky Barnes (Sebastian Stan), John Walker (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko), Ghost (Hannah John-Kamen) en Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus). Dat het even zal duren voor het team goed samenwerkt, blijkt al uit de teaser van Thunderbolts*.

Bekijk hier de teaser van Thunderbolts*:

Thunderbolts* verschijnt in 2025 in de cinema.

Meer
Lees meer...