Tientallen reeksen van Woestijnvis worden gratis beschikbaar op Telenet

Tientallen reeksen van Woestijnvis worden gratis beschikbaar op Telenet

Wie Telenet heeft, wordt deze maand sterk in de watten gelegd. Je zal namelijk alle legendarische Woestijnvisprogramma’s opnieuw kunnen bekijken. Deze programma’s uit de afgelopen 21 jaar worden van onder het dikke of minder dikke laagje stof gehaald en worden één maand lang gratis beschikbaar voor Telenet-klanten.

Had je zin om nog eens naar Het Eiland, Basta of In de Gloria te kijken? Dan hebben wij geweldig nieuws voor jou! Want Telenetklanten kunnen nu zowat alle programma’s van Woestijnvis herbekijken via Telenet Play (dus enkel via de digibox). Een Van Vlees en Bloed-marathon? Of toch meer zin in De Parelvissers, het kan allemaal!

21 jaar Woestijnvis

Woestijnvis bestaat dit jaar 21 jaar, en in die 21 jaar heeft het productiehuis het ene succesprogramma na het andere uitgebracht. En al die programma’s kan je nu een maand lang herbekijken (of bingen, zo je wil) via Telenet Play.

Telenet maakt tussen 15 oktober en 15 november zowat alle grote fictiereeksen en enkele non-fictiereeksen van Woestijnvis beschikbaar. Dit gaat dus van het allereerste programma van het productiehuis, Alles Kan Beter, tot het nieuwste, Hotel Römantiek. Maar werkelijk alle topreeksen zullen te zien zijn.

Fictie

De fictiereeksen die je gratis zal kunnen bekijken via Telenet TV omvatten de absolute klassieker, maar ook pareltjes (heb je ‘m?) die je misschien al vergeten was. Dit is de volledige lijst:

Woestijnvis

Non-fictie

Naast de fictiereeksen die te zien zullen zijn op Telenet zijn er ook verschillende non-fictiereeksen die je volledig of gedeeltelijk kan herbekijken.

Woestijnvis
  • De Mol (1998-2018, terugblik per seizoen, beschikbaar vanaf 17 oktober)
  • Basta (2010, integraal)
  • Scheire en de Schepping (2011, seizoen 1, beschikbaar vanaf 17 oktober)
  • Hotel Römantiek (2017, seizoen 1)
  • De Klas (2017, seizoen 1)
  • Strafpleiters (2018)
  • Topdokters (2018, laatste seizoen)
  • De Ideale Wereld (best-of)
  • Man Bijt Hond (best-of)
Woestijnvis

Films

Naast reeksen heeft Woestijnvis ook films geproduceerd, waarvan er eentje te zien zal zijn op Telenet. Loft, de film van Erik Van Looy uit 2008, zal beschikbaar zijn op Telenet Play. De film zal in drie afleveringen te bekijken zijn.

De andere film van de hand van Woestijnvis, De Premier met Koen De Bouw in de hoofdrol zal niet te zien zijn op Telenet Play. Deze kwam ook amper twee jaar geleden uit.

Loft

Gesponsorde artikelen