Left Right
scrollTop top

Tim van ‘Temptation Island’ heeft een nieuwe vriendin


Tim van ‘Temptation Island’ heeft een nieuwe vriendin

Tim, beter bekend als ‘Timtation’, heeft een nieuwe vriendin. De ex-deelnemer van ‘Temptation Island’ is na zijn bijna-huwelijk met Deborah Leemans en zijn (iets minder) bijna-huwelijk met Cherish samen met ene Dorien Haesevoets. Hij heeft de relatie zelf bekend gemaakt op zijn Facebook-account.

Tim is zonder twijfel een van de meest opvallende deelnemer ooit van het VIJF-programma Temptation Island. De Aalstenaar startte afgelopen seizoen vol zelfvertrouwen aan het avontuur en was vastbesloten om na het programma te trouwen met zijn Deborah.

Aanvankelijk leek Tim goed vol te houden en sloot hij zich voornamelijk op in zijn kamer met een T-shirt van Deborah. Dat veranderde echter toen hij halsoverkop smoorverliefd werd op verleidster Cherish. Het werd uiteindelijk niets tussen Tim en Cherish en ook met Deborah kwam het niet meer goed en zo was Timtation vrijgezel aan het einde van Temptation Island.

Nieuwe relatie voor Tim

Maar nu lijkt de beruchte ex-deelnemer van Temptation Island dus terug de liefde te hebben gevonden. Op Facebook maakte hij namelijk zijn relatie bekend met Dorien Haesevoets, een 21-jarige uit Diest.

Hoelang het koppel als samen is en hoe ze elkaar hebben leren kennen is niet bekend. We wensen Tim en Dorien alvast veel succes samen!

Zo maakte Temptation-Tim zijn nieuwe relatie bekend:

Facebook

Maak kennis met Dorien


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…