Tim van ‘Temptation Island’ is na enkele weken opnieuw vrijgezel

Tim van ‘Temptation Island’ is na enkele weken opnieuw vrijgezel

Tim van ‘Temptation Island’ is opnieuw vrijgezel. Enkele weken geleden stelde hij trots zijn nieuwe vriendin, Rani, voor. Hij sprak toen al luidop over “de ware”. Maar Rani bleek uiteindelijk dan toch niet de ware te zijn, want nog geen maand later is het sprookje gedaan. 

Het zit Tim van Temptation Island niet mee in de liefde. Nadat hij enkele weken geleden trots aankondigde dat hij een nieuwe vriendin had (met wie hij samen was de eerste keer dat hij haar in levenden lijve zag), zit ook deze relatie er al weer op. Zo is het rijtje met exen van Tim dus weer een naam rijker.

Rani

Begin september toonde Tim trots zijn nieuwe vriendin, Rani. De twee stuurden al een tijdje berichtjes naar elkaar, maar toen ze elkaar voor de eerste keer in het echt zagen, op het festival Kamping Kitsch, beslisten ze het officieel te maken. Maar het was, zoals alle relaties die Tim heeft gehad na Deborah, maar van korte duur.

Hij deed z’n verhaal aan TV Familie. “Ik ben inderdaad opnieuw single”, vertelt Tim aan het magazine. “Er was jaloezie in het spel. Heel wat dames willen even met mij op de foto en dat zinde Rani niet. Dat mocht niet. Terwijl zij zelf uitging met andere jongens en dan sensueel met hen danste. Ik kreeg foto’s toegestuurd waarop Rani dus echt wel intiem stond te dansen met andere mannen. Straf, toch? Want zelf is ze heel jaloers.”

“Relatie van enkele dagen”

Erg rouwig is Tim niet over zijn stukgelopen relatie, want die duurde uiteindelijk zelfs nog korter dan het al lijkt. “Eerlijk gezegd, slechts enkele dagen … We hadden voordien al wel een tijd contact via sms.”

Maar het bleek dan toch te haastige beslissing te zijn. “Rani woont 95 kilometer van mijn thuis vandaan. Voor de liefde is geen enkele afstand me te groot, maar er moet dan wel een echte klik zijn. En die was er niet, zo heb ik vastgesteld. Ik denk dat het heel gauw van beide kanten duidelijk was dat er geen serieuze liefde in zat. Vanaf het moment dat we echt fysiek een relatie waren begonnen, dus niet alleen via sms en Facebook, is ’t gewoon veranderd.”

Toch houdt Tim vol dat hij niet te hard van stapel loopt en dat hij eigenlijk maar van één klein dingetje spijt heeft. “Misschien had ik onze relatie niet direct op de sociale media moeten aankondigen …”

VIJF

Flirtcursussen

Tim is dan wel weer vrijgezel, volgens hemzelf zal dat niet zo lang duren. Hij voelt zich namelijk zo zelfzeker over zijn flirttechnieken dat hij ze wil delen met de mensheid. Tim gaat flirtcursussen geven om zo iedereen te leren hoe je het beste een lief kan scoren (voor drie weken dan toch).

Zal je er leren hoe je, ook al ben je van plan om je vriendin van enkele jaren ten huwelijk te vragen, toch nog voor iemand anders te gaan? Of hoe je nadat je iemand een week kent al moet spreken over jullie nakende huwelijk? Wij weten het ook niet, maar we zijn alvast supernieuwsgierig.

Gesponsorde artikelen