Tinder Swipe Party: binnenkort kan je samen met je vrienden swipen

Leuk nieuws uit de wereld van de datingapps, want binnenkort kan je misschien wel rechtstreeks advies vragen aan je vrienden. Tinder is namelijk bezig aan het creëeren van Swipe Party, een applicatie waarmee je met je vrienden kan videobellen terwijl je aan het swipen bent. Gedaan met screenshots en vage beschrijvingen, want vanaf dan wordt de persoon gewoon rechtstreeks goed- of afgekeurd.

Tinder is nog steeds de populairste datingapp en is nu bezig aan een extensie waarmee je vrienden kunnen meekijken naar je activiteit. Dat meldt de Nederlandse website Gratisdatingtips, die een demontage van de app deed. Op dit moment is de nieuwe functie nog niet uitgerold, maar toch is de kans dus groot dat het binnenkort beschikbaar is. Ook een Senior Software Engineer bevestigde dat nieuws.

Swipe Party

Binnenkort zouden de FaceTime-dates met je vrienden er dus anders kunnen uitzien. Om deel te nemen aan de Swipe Party zou je ook geen Tinder-account nodig hebben, zodat echt al je vrienden kunnen meebeslissen. Dan zou er enkel naar een e-mailadres en telefoonnummer gevraagd worden om je identiteit te checken. In de extensie zou je dan gewoon je microfoon en camera moeten aanzetten, zodat je zorgeloos (én met een vriend(in)) kan swipen.

Hoewel de nieuwe extensie ons een tikkeltje gênant lijkt voor iedereen die naar links geswipet wordt door twee personen in plaats van één, is het toch een fijne toevoeging aan de app. Zonder die extensie worden screenshots van accounts en gesprekken toch al gretig gedeeld, dus op dat vlak zorgt het voor weinig verschil. Wij zijn alvast benieuwd of de extensie er uiteindelijk echt komt en wie er gebruik van zal maken.

Meer
Lees meer...