Hoe ziet de toekomst van onze Rode Duivels Tielemans en De Ketelaere eruit?

Het contract van Tielemans loopt deze zomer af. Hierdoor geniet hij van interesse uit verschillende landen. Ook bij De Ketelaere ligt er een opmerkelijke ploeg op de loer. Wat kunnen we verwachten in de komende zomermercato?

Ploegen zijn nu al bezig met de samenstelling van hun ploeg voor volgend jaar. De geruchtenmolen draait hierdoor overuren. Ook onze Belgen kunnen op veel interesse rekenen.

De toekomst van Rode Duivel Tielemans

Zowat elke transferperiode flirt Tielemans met een overstap naar een andere ploeg. Nu zijn contract bij Leicester City afloopt, worden onderhandelingen concreter. De 25-jarige middenvelder wordt al lang gelinkt aan Arsenal. Maar onlangs moeide Manchester United zich ook in de gesprekken. Zij zijn afgehaakt, want Leicester City zou te veel vragen.

Leicester City blijft ook niet bij de pakken zitten. Zij zijn nu al op zoek naar een waardige vervanger voor Tielemans, ook al is zijn overstap niet zeker. Veel vertrouwen heeft Leicester City er precies niet meer in. “Plannen liggen op tafel om Mahmoud Dahoud van Dortmund over te nemen”, stelt Ekrem Konur, een transferexpert uit Turkije, op Twitter. De komende maanden zullen cruciaal worden voor onze Rode Duivel. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Opmerkelijke interesse voor youngster Charles De Ketelaere

Real Madrid, ploeg van Eden Hazard, toont al langer belangstelling voor 21-jarige De Ketelaere. Ook vorige zomer zou de club al gepolst hebben naar onze Rode Duivel.

Op dit moment zit hij bij AC Milan. Daar verloopt niet alles volgens plan. Sinds september wist hij nog geen enkele keer te scoren. Ook heeft hij nog maar één assist. Dit is ook Real Madrids hoofdscout, Juni Calafat, niet ontgaan. De Koninklijke probeerde hem vorige zomer te strikken, maar zagen toen in dat ze eigenlijk al genoeg spelers hebben op die positie.

Shirt van Real Madrid. – (Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images)

Voor de ploeg van volgend jaar zijn ze dus nog op zoek naar een aanvaller, want de toekomst van Marco Asensio is hoogst onzeker. Wordt De Ketelaere ploegmaat van Eden Hazard? De toekomst zal dat uitwijzen. Wel lijkt dit sterk, want hij ligt nog onder contract bij AC Milan tot medio 2027.

Meer
Lees meer...