Tomorrowland: Voorverkoop start komend weekend

De voorverkoop van Tomorrowland gaat van start op zaterdag 27 januari. De Belgische voorverkoop start in de voormiddag, meer specifiek om 11 uur, terwijl de wereldwijde voorverkoop van start gaat in de namiddag, om 17 uur. Wie kans wil maken op tickets moet wel ten laatste een dag ervoor zich registreren.

Tomorrowland is al meer dan tien jaar een van de grootste muziekfestivals van België en een van de populairste ter wereld. Na een uitzonderlijke postcorona-editie met drie weekends, gaat het festival sinds vorige week weer door op twee opeenvolgende weekends eind juli.

Dat is ook dit jaar het geval. Meer specifiek zal Tomorrowland komende zomer doorgaan van 19 tot en met 21 juli en een week later van 26 tot en met 28 juli. Place to be is opnieuw het recreatiedomein De Schorre in Boom in de provincie Antwerpen. Daar zullen over de twee weekends heen 600.000 mensen verwacht worden.

Registreren

De tickets daarvoor beloven opnieuw heel snel uit te verkopen, dus wie kans wil maken op tickets zorgt best dat hij komende zaterdag 27 januari klaar zit achter zijn computer, of bij voorkeur zelfs achter meerdere computers.

Belangrijk daarbij is wel dat je je eerst aanmeldt voor de preregistratie. Dat kan je nog doen tot vrijdag 26 januari om 20 uur. Eerst maak je daarvoor een account aan op my.tomorrowland.com, dan activeer je dat, waarna je je kan registreren voor de presale van de tickets. Die preregistratie garandeert wel niet dat je ook effectief tickets zal kunnen kopen.

Presale

De presale van Tomorrowland voor mensen die in België wonen, gaat dus van start op zaterdag 27 januari om 11 uur. Dan kan iedereen die geregistreerd is maximum vier tickets kopen voor het festival zelf en voor Dreamville. Om 17 uur opent dan de internationale voorverkoop, waarop Belgen een nieuwe kans kunnen wagen.

Meer
Lees meer...