Coca-Cola zero komt met speciale blikjes voor Tomorrowland

In de weekends van 21-23 juli en 28-30 juli 2023 is het weer tijd voor Tomorrowland. Op het festival zal je dit jaar speciale blikjes Coca-Cola zero kunnen kopen, die speciaal voor het festival ontworpen werden. Wie geen tickets voor Tomorrowland kon bemachtigen, kan de blikjes ook kopen in de filialen van Carrefour.

Coca-Cola werkt dit jaar samen met het festival Tomorrowland. Tijdens het festival zal je zo speciale limited edition-blikjes Coca-Cola zero kunnen kopen die speciaal voor het festival ontworpen werden.

Tomorrowland-blikjes

Speciaal voor Tomorrowland werden er dus speciale blikjes ontworpen voor Coca-Cola zero. Het ontwerp is van de hand van Joshua Schwarber, Senior Global Director of Design by The Coca-Cola Company. “Coca-Cola is een van ’s werelds meest herkenbare merken met een wereldwijd muziekplatform als Coke Studio, en Tomorrowland is een van de meest erkende muziekfestivals ter wereld. Dus dachten we na over wat we konden doen om deze samenwerking echt uniek en harmonieus te laten voelen.”

In het design van de blikjes is dan ook de bekende vlinder van Tomorrowland te zien, maar ook de woorden Coke Studio, het muziekplatform van Coca-Cola waarbij artiesten als Jon Batiste, Sam Smith, Imagine Dragons en K-popgroep NewJeans samenkomen. “Dit design is een expressie van Coca-Cola en Tomorrowland die echt samenkomen op een geïntegreerde manier”, klinkt het zo. “Je ziet dit terug in het sterke gebruik van goud voor de Tomorrowland-elementen, met de speelsheid van de vlinders die fladderen in de ruimte, evenals het gedurfde Coke Studio-woordmerk om echt te zorgen voor de verbinding met het platform voor deze samenwerking. De QR-code die prominent aanwezig is, opent de deur naar digitale ervaringen.”

Je kan de blikjes vinden op de festivalweide in Boom tijdens de twee weekends van Tomorrowland en in de rekken van Carrefour voor wie thuisblijft. Wie een blikje wil bemachtigen zal er wel snel bij moeten zijn, want het gaat om een beperkte oplage, die waarschijnlijk lager zal zijn bij Carrefour dan op het festival zelf. In de winkel zullen de blikjes enkel te koop zijn vanaf de start van het eerste weekend van Tomorrowland (vrijdag 21 juli) tot het einde van het tweede weekend van het festival (zondag 30 juli).

Livestream

Coca-Cola zal via de Coke Studio dit jaar ook instaan voor de wereldwijde livestream van Tomorrowland. EDM-fans van over de hele wereld zullen zo via de Coca-Cola-app alle optredens op het festival live kunnen bekijken.

Daarnaast heeft Coca-Cola ook nog enkel exclusieve tickets voor Tomorrowland in de aanbieding. Die kan je winnen via de app.

Meer
Lees meer...