Coca-Cola werkt samen met Rosalía voor nieuwe Limited Edition-smaak

De laatste maanden kwam Coca-Cola Zero met verschillende Limited Edition-smaken. Daarbij ging het eerder al om smaken als ‘Dreamworld’ en ‘Intergalactic’. Ook kwam er een samenwerking met dj Marshmellow voor een unieke smaak. En nu is het de beurt aan een nieuwe artieste om haar eigen smaak te lanceren. Het gaat om de Spaanse zangeres Rosalía, die haar smaak ‘Move’ doopte.

Sinds kort kan je een gloednieuwe smaak van Coca-Cola Zero vinden in de winkelrekken. Het gaat om een bijzondere smaak die ontwikkeld werd in samenwerking met de Spaanse zangeres Rosalía.

Coca Cola x Rosalía

De smaak die gecreëerd werd in samenwerking met Rosalía kreeg de naam ‘Move’. Het is dus nog niet duidelijk waar het drankje precies naar smaakt. Wat we wel weten is dat het opnieuw gaat om een variatie op Coca-Cola Zero. The Coca-Cola Company nam zich in 2021 voor om tegen 2025 10 procent minder suiker te gebruiken in z’n frisdranken. Dat probeert het dus vooral te doen door in te zetten op de Zero-versies van dranken. Zo maakt de Coca-Cola Zero Move dus ook deel uit van het No Sugar-gamma van Coca-Cola.

Speciaal voor de samenwerking met Coca-Cola maakte Rosalía ook een nieuw nummer. Dat kreeg de naam LLYLM, wat staat voor Lie Like You Love Me, en werd ook meteen voorzien van een videoclip. Daarin zien we Rosalía zelf, maar ook haar getekende evenbeeld.

QR-code

Elk blikje van Coca-Cola Move heeft een QR-code. Wanneer je die scant kom je terecht in de zogenaamde Coca-Cola Creations Hub. Daar kan je behind-the-scenes-content vinden van de opnames van de single van Rosalía, maar kan je ook een persoonlijkheidstest invullen die je een eigen avatar én een playlist geeft.

Je kan op de website ook bieden op verschillende voorwerpen die gehandtekend zijn door Rosalia zelf. De opbrengst daarvan gaat naar de Antonio Gala Foundation. Dat is een organisatie die beurzen voorziet voor jonge creators in Rosalía’s thuisland Spanje.

Bekijk hier de aankondiging van de samenwerking:

Meer
Lees meer...