Coca-Cola lanceert deze week Limited Edition in samenwerking met dj Marshmello

Coca-Cola brengt dinsdag 5 juli 2022 een speciale Limited Edition-versie van hun iconische frisdrank op de markt. Het gaat om een samenwerking met de Amerikaanse producer en dj Marshmello. De Marshmello’s Limited Edition Coca-Cola zal heel de zomer in België exclusief te verkrijgen zijn bij McDonald’s en Kinepolis.

Coca-Cola experimenteerde de voorbije jaren regelmatig met nieuwe smaken, nieuwe recepten en verschillende soorten nieuwe verpakkingen. De Limited Edition-versie die deze zomer op de markt gebracht wordt, is echter een unicum. Het is namelijk de eerste keer ooit dat Coca-Cola een variant van zijn frisdrank creëert in samenwerking met een artiest. Naar eigen zeggen hebben ze voor de Marshmello’s Limited Edition Coca-Cola geprobeerd “het gevoel van het mixen van nummer-één hits en beats te bottelen”.

Marshmello

“Het was geweldig om samen te werken met Coca-Cola aan deze limited-edition drop. We creëerden een vibey blend van mijn favoriete smaken in deze geheel nieuwe mix. Ik vind dat het geweldig smaakt en ik hoop dat fans het ook geweldig vinden”, zegt Marshmello daar zelf over. De Amerikaanse producer en dj van elektronische muziek is bekend van hits als Silence, Wolves, Friends, Happier (feat. Bastille) en Alone. In 2021 kreeg hij een Grammynominatie voor het album ‘Shockwave’.

Velen zullen dj Marshmello vooral kennen van zijn kenmerkende zwart-witte masker waarmee hij altijd achter de draaitafel staat. Datzelfde masker is ook terug te vinden op de verpakking van zijn Limited Edition Coca-Cola. Het blikje is voor de rest bijna volledig zwart-wit.

Watermeloen en aardbei

De Marshmello’s Limited Edition Coca-Cola zou volgens de promo op sociale media smaken naar watermeloen en aardbei. Het gaat om een suikervrije Coca-Cola. Wie zelf wil proeven, kan vanaf dinsdag 5 juli terecht in een McDonald’s-restaurant of in en Kinepolis-vestiging. Daar zijn de drankjes namelijk heel de zomer exclusief te verkrijgen.

Meer
Lees meer...