Coca-Cola lanceert nieuwe smaak: limited edition Coca-Cola Dreamworld

Coca-Cola brengt vanaf 1 oktober in België een nieuwe smaak op de markt. Coca-Cola Dreamworld zal tot het einde van het jaar beschikbaar zijn als nieuwe variant van het bekende merk. Waarnaar deze nieuwe Coca-Cola smaakt, is niet bekend.

Coca-Cola heeft natuurlijk zijn klassiekers, maar het merk brengt ook regelmatig tijdelijke limited edition varianten op de markt. Zo was er recent in ons land nog een samenwerking met dj Marshmello.

Op 1 oktober 2022 brengt het merk een nieuwe smaak op de Belgische markt in samenwerking met enkele partners. Coca-Cola Dreamworld komt namelijk mede tot stand dankzij muziekfestival Tomorrowland, modeplatform DRESSX en Smile Safari, het TikTokmuseum in Wijnegem Shopping Center. Die eerste twee merken bieden bovendien een speciale virtuele ervaring als je de QR-code scant op je blikje. De nieuwe smaak Dreamworld is al sinds 1 september te verkrijgen bij O’Tacos en Kinepolis, maar ligt binnenkort dus ook in de winkelrekken.

Smaak?

Daar zal je ook moeten zijn om te weten te komen hoe Coca-Cola Dreamworld smaakt. Het bedrijf geeft daar zelf namelijk geen concrete details over vrij, behalve dat het gaat om een Zero Sugar-variant. Coca-Cola omschrijft de nieuwe smaak als “geïnspireerd door de magie van dromen en de oneindige mogelijkheden van onze verbeelding”. “Coca-Cola Dreamworld bevat de vertrouwde Coca-Cola smaak, aangevuld met een vleugje fantasie”, klinkt de beschrijving.

Bekijk hier de aankondiging van Coca-Cola Dreamworld:

Meer
Lees meer...