Tomorrowland breidt uit en gaat maar liefst drie weekends feesten

Goed nieuws voor de fans van Tomorrowland, want het festival zal dit jaar geen twee, maar drie weekends doorgaan. De Schorre in Boom zal in de weekends van 15 tot 17 juli, 22 tot 24 juli en 29 tot 31 juli omgebouwd worden tot een walhalla voor Tomorrowland-gangers. Daarmee zal het festival zijn schade van de vorige twee gecancelde edities proberen inhalen.

Dit jaar moet dé comeback van de Belgische festivals worden. Nadat Rock Werchter al heel wat namen heeft aangekondigd, waaronder Måneskin, Pearl Jam en Imagine Dragons, heeft nu ook Tomorrowland zijn plannen uit de doeken gedaan. Hoewel er nog geen namen bekend zijn voor het festival, liet de organisatie toch al weten dat er dit jaar drie weekends volgepland staan.

Drie weken feestplezier

Tomorrowland is terug: en hoe. Het festival zal in juli van dit jaar maar liefst drie weekends vullen. Dat is goed nieuws voor alle fans, want op die manier is de kans op tickets ook iets groter. De vorige twee jaren is Tomorrowland gecanceld door het coronavirus, maar in 2022 wil de organisatie er een knallende (en dus vooral langdurige) editie van maken. En hoewel er nog geen namen zijn bekendgemaakt, zijn we er zeker van dat het festival ook dit jaar opnieuw een groot succes zal zijn. Al hopen we natuurlijk dat het coronavirus niet nog eens roet in het eten komt gooien.

Het nieuws komt er naar aanleiding van de preregistratie op 2 februari 2022 om 15 uur. Op dat moment kunnen enkele gelukkigen al een ticket voor het festival bemachtigen, maar dan moeten ze wel bij de 20 eerst geregistreerde personen van hun land zijn. De verkoop van de andere tickets volgen op latere data. De eerste algemene voorverkoop voor Belgen is op zaterdag 19 februari 2022 om 11 uur. De wereldwijde verkoop volgt op 26 februari om 17 uur. Al is de kans dat er dan nog tickets verkrijgbaar zijn al heel wat kleiner, want ook alle aangekochte tickets voor Tomorrowland 2020 zijn overgezet naar de editie van 2022. Alle andere info kan je vinden via de site.

Bekijk hier de aftermovie van Tomorrowland 2019 :

Meer
Lees meer...