Tomorrowland 2020 maakt virtuele line-up bekend: David Guetta, Steve Aoki, Belgische trots en meer

Tomorrowland kan dit jaar niet fysiek doorgaan door de coronacrisis. Wel raakte pas bekend dat de koning der dancefestivals digitaal doorgaat met als eerste gasten Dimitri Vegas & Like Mike. Vandaag komen de festivalorganisatoren naar buiten met een nieuwe line-up met meer dan 60 namen.

De organisatoren van Tomorrowland kondigen de nieuwe line-up van de digitale versie van het festival aan met onder meer Adam Beyer, Amelie Lens, Armin van Buuren, Charlotte de Witte, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Kölsch, Lost Frequencies, Martin Garrix, Paul Kalkbrenner, Steve Aoki, Tale of Us, Tiësto en Timmy Trumpet.

Tomorrowland Around The World is te livestreamen op zaterdag 25 en zondag 26 juli. Artiesten zullen op maar liefst 8 podia draaien. De volledige affiche kan je hier raadplegen.

(Graspop trakteert op gratis virtueel metalfestival.)

8 podia

Tomorrowland

We mogen ons verwachten aan een livestream van dj-sets met alle video- en 3D-technieken die we van Tomorrowland gewoon zijn. De nieuwe mainstage van dit jaar is speciaal voor de gelegenheid ontwikkeld. Die krijgt de naam The Reflection of Love – Chapter 1.

Het zal lijken alsof de podia echt opgebouwd zijn en gefilmd worden, maar in feite zal het om projecties gaan. Je zal ook gebabbel horen en muziek die van allerlei podia samenkomt. Het is aan jou om de line-up onder de loep te nemen en na te gaan voor welk podium je wil shaken.

(Digitaal metalfestival op komst met Fleddy Melculy, King Hiss, Carnation en Off The Cross.)

Niet gratis

Over de hele wereld krijgen Tomorrowland-fans de kans om een digitaal ticket te kopen. De organisatoren hopen alvast dat honderdduizenden mensen op een verantwoorde manier samen zullen komen.

Dagtickets kosten 12,50 euro, een weekendticket 20 euro. De livestream zal exclusief te volgen zijn via tomorrowland.com, telkens van 15 uur tot 1 uur ’s nachts. Ook kan je met een ticket het festival via drie verschillende toestellen bekijken. Naast muziek, licht- en vuurwerkshows, zijn er ook nog webinars, games of workshops.

Charlotte De Witte

Ben jij een feestbeest, maar leefde je de jongste jaren onder een steen? Charlotte De Witte was eerst actief onder de naam Raving George, omdat ze vreesde dat ze minder geboekt zou worden omdat ze een vrouw is.

Ondertussen gebruikt ze haar echte naam. Tegenwoordig staat ze vooral bekend om haar heerlijke, opzwepende techno met dikke beats. Haar plaat ‘The Healer’ wordt beschouwd als een ware dance-mijlpaal.

Amelie Lens

Van uitbollen zal er geen sprake zijn dankzij Amelie Lens. Het topmodel draade voor de uitbraak van de coronacrisis gemiddeld drie buitenlandse optredens per week. Daarmee staat ze met haar donkere Belgische techno mee aan de wereldtop. Op haar cv staan onder andere optredens op Awakenings, Sonar, Tomorrowland en het prestigefestival Coachella.

Meer
Lees meer...