Left Right
scrollTop top

Graspop trakteert op gratis virtueel metalfestival


Graspop 2020 infected metal virtueel festival
© graspop

De festivalwei van Dessel zal deze zomer niet overspoeld worden door metalfans, maar we laten het hoofd (en de haren) niet hangen. Zo trakteren de organisatoren van Graspop ons allemaal op een gratis virtueel metalfestival met de naam INFECTED BY GMM-20. Alles wat je nodig hebt, is een internetverbinding en daarmee kan zaterdag 20 juni alvast niet stuk.

graspop

Op zaterdag 20 juni kan je vanaf 16 uur de livestream volgen via de sociale mediakanalen van Graspop (Facebook, Youtube, Twitter en Instagram) en Proximus Pickx. Zo’n 20 bands, die tijdens de vorige edities al naar de Kempense wei afzakten, zullen vanuit hun kot concerten geven. De line-up en het tijdschema worden binnenkort bekend gemaakt.

Alsof dat allemaal nog niet metal genoeg is, kan je het LIVE2020-fonds steunen door exclusieve merch te kopen van Graspop 2020. Wij zijn alvast fan van de meest metal mondmaskers aller tijden.

Aerosmith op Graspop 2021

Eind vorig jaar raakte bekend dat Aerosmith naar Graspop 2020 zou komen, maar daar stak het coronavirus een stokje voor. Nu maken de festivalorganisatoren bekend dat de Amerikaanse groep het verloren optreden van dit jaar weer goed maakt in 2021. Afspraak van 17 tot 20 juni 2021 in Dessel.

Het lijkt erop dat de organisatoren van Graspop zoveel mogelijk acts, die dit jaar gepland stonden, mee proberen te nemen naar 2021. Bij Iron Maiden is dat helaas niet gelukt. Zo komt de band van Bruce Dickinson op zondag 27 juni 2021 naar het Antwerpse Sportpaleis in het kader van hun ‘Legacy Of The Beast Tour’.

Aerosmith viert in 2020 zijn 50ste verjaardag met een wereldtournee. Die zou normaal gezien op zondag 21 juni 2020 in Dessel passeren, maar daar zullen we dus nog een jaar op moeten wachten. Het werk van Steven Tyler (zang), Joe Perry (leadgitaar), Brad Whitford (gitaar), Tom Hamilton (bas) en Joey Kramer (drums) staat onuitwisbaar gebeiteld in de annalen van de muziekgeschiedenis.

Ze verkochten wereldwijd maar liefst 150 miljoen platen en hebben talloze awards op hun naam staan. Hun bekendste nummers zijn Love In An Elevator, I Don’t Want to Miss a Thing, Dream On, Angel, Cryin’, Train Kept a Rollin’ en Dude.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.173.928
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden
  11.170