Left Right
scrollTop top

Eerste trailer van derde ‘Formula 1: Drive to Survive’ toont unieke inkijk van een ongewoon seizoen


Formula 1: Drive to Survive Season 3 Netflix trailer
© Netflix

Voor de Formule 1 was 2020 op heel wat vlakken een uniek jaar. De coronapandemie zorgde voor een uitgestelde start, een hertekende kalender, voortdurende wijzigingen en zelfs besmette rijders. Meer dan drama genoeg dus voor het derde seizoen van docureeks Formula 1: Drive to Survive op Netflix. Bekijk hier alvast de eerste trailer.

De coronapandemie bracht in 2020 het Formule 1-seizoen tot stilstand nog voor het begonnen was. Normaal stond op 15 maart met de Grote Prijs van Australië de eerste race van het seizoen gepland, maar die wedstrijd kon door het coronavirus niet doorgaan.

Daarna was het voor de rijders en teams spannend afwachten in onzekerheid over wat er wel nog zou kunnen doorgaan in het vreemde jaar 2020. Uiteindelijk ging het seizoen op 5 juli dan toch van start met de Grote Prijs van Oostenrijk, al gebeurde dat logischerwijs wel zonder publiek.

Vanaf 19 maart

In totaal slaagde de FIA erin om een kalender samen te stellen met 17 races (in plaats van de geplande 22), maar dat was meer dan genoeg voor de nodige drama op en rond het circuit. Hoe het er achter de schermen aan toeging, kan je vanaf 19 maart zien in het derde seizoen van Formula 1: Drive To Survive op Netflix. Verwacht je alvast aan spannende races, interne rivaliteit, onverwachte prestaties en uiteraard de zevende wereldtitel van Lewis Hamilton.

Bekijk de trailer Formule 1: Drive To Survive seizoen 3

Zoek je in tussentijd iets anders om te bekijken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428