Zien: trailer prequelreeks ‘Walker: Independence’ met Katherine McNamara

Het Amerikaanse tv-netwerk The CW heeft onlangs zo’n negen geliefde reeksen geannuleerd. Mogelijk was dit om tijd en budget vrij te maken voor drie nieuwe series die dit najaar zouden verschijnen. Zo zal er naast de nieuwe superheldenserie Gotham Knights en de Supernatural-prequel The Winchesters, ook een prequel aankomen van de hitreeks Walker. Die zal Walker: Independence heten en heeft Shadowhunters-actrice Katherine McNamara in de hoofdrol.

The CW gaf onlangs de eerste trailer vrij van hun aankomende serie The Winchesters, een prequel van de populaire show Supernatural met Jensen Ackles en Jared Padalecki in de hoofdrollen. Padalecki speelt echter de hoofdrol in nog een andere serie van The CW, namelijk Walker. Dat is een reboot van de western-dramaserie Walker, Texas Ranger uit de jaren 90. Die krijgt nu ook een prequel, Walker: Independence genaamd. Dat meldt Collider.

Walker: Independence

Actrice Katherine McNamara speelt de hoofdrol in de aankomende Westernreeks en prequel Walker: Independence. Zij zal de rol van Abigail Walker vertolken, de betbetovergrootmoeder van Cordell Walker (Padalecki). De trailer maakt meteen duidelijk dat de thema’s verdriet, wraak en de zoektocht naar gerechtigheid centraal staan.

The CW

Abigial Walker en haar man dromen van een mooi leven in het stadje Independence, waar haar man de nieuwe sheriff zal worden. Hun geplande toekomst wordt echter bruut onderbroken wanneer ze worden aangevallen door een onbekende man. Hoewel Abigail de aanval overleeft, heeft haar man minder geluk. Ze wordt later gevonden en gered door Calian (Justin Johnson Cortez), die haar uiteindelijk naar Independence brengt. Daar ontmoet ze de raadselachtige Kate, de ruige Hoyt en de nieuwe sheriff Tom Davidson. Het is net die laatste waarvan Abigail overtuigd is dat hij diegene is die haar man heeft vermoord.

Cast

Naast McNamara spelen ook Matt Barr (Hoyt), Justin Johnson Cortez (Calian), Katie Findlay (Kate) en Greg Hovanessian (Tom Davidson) mee in de hoofdrollen. Andere leden van de cast zijn Lawrence Kao en Philemon Chambers. Kao speelt Kai, een vriendelijke Chinese immigrant die een goede vriend van Abigail zal worden. Chambers is Augustus, de hulpsheriff van het stadje Independence.

Walker: Independence is een van de drie nieuwe shows die aankomende herfst naar The CW komen. Het kreeg groen licht samen met de reeksen Gotham Knights en The Winchesters. De ster van de originele reeks, Walker, en Supernatural-ster Jared Padalecki is een van de executive producers van de prequelserie.

Walker: Independence verschijnt dus dit najaar op The CW. Waar en wanneer de reeks bij ons te bekijken zal zijn, is nog niet geweten. De prequelserie zou wel gelijktijdig met het origineel, Walker, worden uitgezonden, waarvan het derde seizoen in september 2022 zou moeten uitkomen.

Bekijk hieronder de eerste officiële trailer van Walker: Independence:

Meer
Lees meer...