‘Supernatural’-prequel ‘The Winchesters’ krijgt eerste trailer

Goed nieuws voor de fans van Supernatural! Vorige week werd bekendgemaakt dat er een prequelserie in de maak zou zijn die The Winchesters zal heten. Deze week kregen we dan een eerste beeld van de nieuwe reeks van The CW te zien. Nu worden de fans getrakteerd op een eerste trailer. Daarin vertelt niemand minder dan Dean Winchester (Jensen Ackles) het verhaal van hoe zijn ouders elkaar hebben ontmoet.

Er zou een prequelserie in de maak zijn van de geliefde show Supernatural, waarin acteurs Jensen Ackles en Jared Padalecki de hoofdrollen vertolken. Die zal The Winchesters heten en toont de begindagen van de op demonenjagende familie. De originele reeks verscheen voor het eerst op The CW in 2005 en eindigde in 2020 na 15 (!) seizoenen. Dat schrijft Collider.

The Winchesters

The CW

Het verhaal van de prequel wordt verteld door Dean Winchester (Jensen Ackles). De eerste beelden van de pas verschenen trailer tonen hoe hij tegen ieders favoriete vluchtauto, de Impala, aanleunt terwijl hij aantekeningen in zijn dagboek maakt. Dean hoopt namelijk om de waarheid te achterhalen over de ontmoeting van zijn ouders. Was het namelijk hun liefde voor het vak dat hen samenbracht of iets anders?

We gaan helemaal terug naar 1972 en maken kennis met de hoofdrolspelers: John Winchester (Drake Rodger, The In Between) en Mary Campbell (Meg Donnelly, bekend van Disneys Zombies). John komt net terug van de oorlog in Vietnam en weet niet meteen wat doen als hij weer thuis is. Al snel kruist zijn pad met Mary, wanneer hij wordt aangevallen door een demon.

Deze toevallige – of misschien toch niet zo toevallige – ontmoeting is de drijfveer achter de rest van de trailer. Daarin zien we hoe John ook probeert uit te zoeken waarom zijn vader en moeder hem jaren geleden in de steek hebben gelaten. Ook Mary is op zoek naar antwoorden rondom de verdwijning van haar vader. Uiteindelijk blijkt er veel meer schuil te zitten achter het liefdesverhaal van Mary en John, waarvan we weten dat het zal leiden tot het eerste seizoen van Supernatural.

Ackles

The Winchesters is bedacht door Ackles en zijn vrouw, Danneel Ackles. Ze deden dit tijdens de lockdown aan het begin van de coronapandemie. Nadat ze groen licht kregen van Supernatural-bedenker Eric Kripke (The Boys) gingen de twee verder met de productie van de prequel. De acteur en zijn vrouw zullen beiden ook als executive producers van serie dienen. Zij zullen dit naast schrijver Robbie Thompson (Supernatural) en Glen Winter doen, die de pilotaflevering van The Winchesters regisseerde.

In de nieuwe reeks zullen we naast hoofdrolspelers Donnelly en Rodgers ook acteurs Demetria McKinney, Nida Khurshi, Jojo Fleites en Bianca Kajlich zien. Er is momenteel nog geen releasedatum voor de prequel bekend.

Bekijk hieronder de eerste trailer van The Winchesters:

Meer
Lees meer...