Trakteer je vrienden op een avondje uit met deze gratis 50 euro

Het schooljaar is goed ingezet dus het is tijd om nog eens iets te gaan drinken met je vrienden. Zorg voor een goeie sfeer en trakteer iedereen met je gratis gekregen 50 euro. Van wie je dat geld krijgt? Van Hello Bank! natuurlijk.  

Als je voor 11 november namelijk een gratis zichtrekening bij deze bank opent en er dan 25 verrichtingen op doet, krijg je zomaar 50 euro. Da’s goed verdiend, toch? Je vrienden zullen je dankbaar zijn en jij zal het niet eens voelen in je portemonnee. En misschien heb je daarna zelfs nog geld over om een frietje te gaan eten!

Doe dus voor 17 maart 2019 25 verrichtingen op je gloednieuwe rekening en word de held van de avond. Bij Hello Bank! werkt alles trouwens digitaal, dus zelfs als je 50 euro op is, kan je je vrienden supersnel terugbetalen met de handige app. Ook het opstarten van je rekening gebeurt in no time, je hoeft er zelfs niet voor naar een kantoor te gaan!

Wees er snel bij, want voor je het weet is deze actie afgelopen. Klik hier om je gratis zichtrekening aan te maken en kom al een stapje dichter bij je 50 euro.

Meer
Lees meer...