Troian Bellisario en Patrick J. Adams ontwerpen kledingcollectie voor het goede doel geïnspireerd door ‘Pretty Little Liars’ en ‘Suits’

Grote fan van Pretty Little Liars of Suits? Dan is de nieuwe kledingcollectie van acteurs en echtgenoten Troian Bellisario (Spencer in PLL) en Patrick J. Adams (Mike Ross in Suits) misschien wel iets voor jou. Het koppel werkte namelijk samen met het kledingbedrijf Shine The Light On om een speciale liefdadigheidscollectie te ontwerpen, geïnspireerd door hun populaire shows.

De acteurs Troian Bellisario (36) en Patrick J. Adams (40), die we vooral goed kennen uit de hitreeksen Pretty Little Liars en Suits en die al sinds 2016 getrouwd zijn, hebben de handen ineen geslagen met de Variety Boys & Girls Club om geld in te zamelen voor de allereerste Fotografie Academie van de organisatie.

Dit deden ze via een samenwerking met het doelgerichte kledingbedrijf Shine The Light On en Trueheart, een creatief bureau dat gespecialiseerd is in wereldwijde campagnes met sociale impact. Hiervoor ontwierpen ze dus een kledingcollectie geïnspireerd op de bekende series van de acteurs.

Samenwerking

“Toen Shine The Light On naar ons kwam en ons vertelde over deze zeer specifieke manier van kleding creëren, vonden wij dat iets spannends. Zeker omdat die kleren onze fanbases zouden kunnen verbinden aan hun geliefde series, Suits en PLL, maar ook nog eens geld zouden kunnen opbrengen voor het goede doel”, vertelde Bellisario exclusief aan People.

De Pretty Little Liars-actrice merkt ook op dat terwijl “geldinzameling belangrijk werk is”, het moeilijk kan zijn om mensen betrokken te krijgen. Dat is waarom zij en haar man, Patrick J. Adams, vooral enthousiast zijn over hoe ze hun toegewijde fanbases kunnen helpen een verschil te maken. “Als je iets kunt doen wat je fans aanspreekt en ze enthousiast maakt, dan wordt iedereen op een hele nieuwe manier geactiveerd en enthousiast”, zegt de actrice.

De collectie

De collectie, die niet alleen een eerbetoon is aan beide shows, maar ook aan Adams’ passie voor fotografie, bestaat uit T-shirts, hoodies, mutsen en sweaters, en is nu verkrijgbaar tot 25 februari.

Bij de ontwerpen zit o.a. een hand die een vinger met een ‘A’-tattoo erop voor de lippen houdt (net zoals in de bekende intro van PLL). Perfect voor fans van het geliefde drama dat Bellisario zo beroemd maakte. Voor Suits-fans zijn er kledingstukken met een stropdas op. Maar daarnaast is er ook nog een ontwerp met een old-school camera en het woord Variety. Op die manier benadrukken ze de samenwerking met de Variety Boys & Girls Club én de liefde van Adams voor fotografie.

(tekst loopt door onder de post)

Het goede doel

“Ik zou zeggen dat fotografie mij door de jaren heen op de been heeft gehouden. Het is een creatief proces dat me in staat stelt mezelf te uiten, ongeacht wat ik doormaak, en dat proces met andere mensen te delen”, zegt Adams. De Suits-ster voegt eraan toe: “Ik denk dat het geven van nog een andere tak, mogelijkheid of manier aan deze kinderen waardoor ze zichzelf kunnen uitdrukken en praten over de wereld waarin ze leven. Dat is een unieke, belangrijke kans waarover ik als fotograaf niet nog enthousiaster kan zijn.”

“We zijn gezegend met de ongelooflijke steun van Troian Bellisario, Patrick J. Adams, Trueheart en Shine The Light On als we samenwerken aan dit zinvolle project”, zei Patricia Siqueiros, uitvoerend directeur van Variety Boys & Girls Club, in een verklaring. Siqueiros voegde eraan toe: “Het is absoluut onbetaalbaar voor de kinderen dat twee getalenteerde, succesvolle en zorgzame kunstenaars ons helpen bij de ontwikkeling van onze Fotografie Academie en onze studenten zullen begeleiden. Het zal voor hen de deur openen naar nieuwe mogelijkheden.”

Bellisario en Adams’ exclusieve collectie ten bate van de Variety Boys & Girls Club is nu verkrijgbaar op Shine The Light On.

Meer
Lees meer...