True crime-documentaire ‘Jailbreak: Love on the Run’ krijgt officiële trailer

Netflix pakt later deze maand uit met een nieuwe true crime-documentaire Jailbreak: Love on the Run. De docufilm zal gaan over de verboden liefde tussen Casey White and Vicky White. Hij was namelijk een gevangene en zij een cipier. Uiteindelijk hielp Vicky Casey te ontsnappen en waren ze samen op de vlucht.

In 2022 ging de Amerikaanse Vicky White op pensioen. Ze werkte in het Lauderdale County Detention Center in Florence, Alabama als assistent-directeur. Op haar laatste dag ging ze de gevangene Casey White, die voor alle duidelijkheid geen familie was van haar, naar de rechtbank brengen voor een evaluatie van zijn mentale gezondheid. Maar Vicky en Casey kwamen nooit terug.

Jailbreak: Love on the Run

Vicky White werkte 17 jaar lang in het Lauderdale County Detention Center in Florence, Alabama als assistent-directeur. Ze werd door haar collega’s gezien als een onmisbare schakel binnen de gevangenis en ze werd omschreven als een bekwame en meelevende werkkracht. Voor haar laatste dag vertelde ze: “I will go out with a bang“. Maar niemand kon voorspellen wat ze deed.

Op haar laatste dag bracht Vicky Casey White naar het gerechtsgebouw van Florence voor een evaluatie van zijn mentale gezondheid. Casey White zat een gevangenisstraf van 75 jaar uit voor verschillende gewelddadige feiten, maar bekende recent nog een moord, waarvoor de rechtszaak nog moest plaatsvinden. Daarom moest hij dus op controle bij het gerechtsgebouw. Maar nadat Vicky en Casey samen in de auto stapten, werden ze nooit meer gezien. In de documentaire zullen collega’s en vrienden en familie van Vicky aan het woord komen om hun versie van de feiten te geven.

Bekijk hier de officiële trailer:

Jailbreak: Love on the Run is vanaf maandag 25 september te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...