Tweede deel seizoen 5 ‘Lucifer’ nu op Netflix

Het tweede en laatste deel van het vijfde seizoen van Lucifer is sinds vandaag te vinden op Netflix. Daarin komen te weten hoe het verder gaat met de duivel (Tom Ellis) na het eerste deel van het seizoen dat in augustus 2020 verscheen.

Lucifer loopt op z’n einde. De reeks liep drie seizoenen op FOX, waarna het werd opgepikt door Netflix. Bij de streamingdienst kreeg de reeks nog drie extra seizoenen, waarvan het laatste deel van het vijfde (en voorlaatste) seizoen nu online staan.

Lucifer

In de trailer van het tweede deel van het vijfde seizoen kregen we al te zien hoe God (Dennis Haysbert) z’n kinderen probeert te verzoenen. Maar da’s natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Later geeft hij ook aan dat hij z’n ontslag wil geven als God, en dan probeert Michael (Tom Ellis) die rol over te nemen. En ondertussen probeert hij ook te werken aan zijn relatie met Chloe (Lauren German).

Aanvankelijk zou het vijfde seizoen het laatste worden van Lucifer, maar enkele maanden geleden kwam het nieuws dat er toch nog een zesde seizoen zal volgen. Dat wordt wel opnieuw een korter seizoen. Het zesde seizoen zal namelijk maar tien afleveringen tellen in plaats van de achttien afleveringen die we in seizoen vijf kregen. De opnames voor het zesde en laatste seizoen gingen meteen na die van het vijfde seizoen van start. Het is nog niet geweten wanneer het laatste seizoen uitgezonden zal worden.

Bekijk hier de officiële trailer voor het tweede deel van het vijfde seizoen van Lucifer:

Lucifer is te vinden op onze top 50 met de beste series op Netflix. Bekijk hier de volledige lijst.

Meer
Lees meer...