Tweede ‘Love is Blind’-baby onderweg

Het zesde seizoen van Love is Blind staat voor de deur, maar nu komt er goed nieuws van een koppel uit het derde seizoen. Alexa en Brennon hebben namelijk aangekondigd dat ze hun eerste kindje samen verwachten. Het gaat daarbij om de tweede Love is Blind-baby, want enkele maanden geleden kondigden Zack en Bliss uit het vierde seizoen al aan dat ze een kindje verwachten.

De vijf eerste seizoenen van Love is Blind op Netflix leverden in totaal acht koppels op en daar komen binnenkort ook twee baby’s bij. Want na Zack en Bliss uit het vierde seizoen van Love is Blind, hebben nu ook Alexa en Brennon uit het derde seizoen van de reeks hun zwangerschap aangekondigd.

Alexa en Brennon

Alexa en Brennon waren te zien in het derde seizoen van Love is Blind en hadden een van de sterkste relaties uit de reeks. Ze twijfelden maar zelden aan elkaar en zijn tot op heden gelukkig getrouwd. Alexa en Brennon delen veel van hun relatie op TikTok, waar ze deze week met heuglijk nieuws kwamen.

In een video is het koppel te zien met een bijzondere krant, The Baby Times. Op de cover staat te lezen dat Baby Lemieux eraan komt in 2024. Daarnaast zien we ook de krantenkop: “Lemieux: The next gen, coming to a crib near you summer 2024“, vergezeld van babyfoto’s van Alexa en Brennon. We mogen hun kindje dus deze zomer verwachten.

In een interview met People vertelt het koppel dat ze al anderhalf jaar probeerden voor een baby en dat het bij momenten heel moeilijk was. “Ik was bij momenten bang dat we nooit kinderen zouden kunnen krijgen”, klinkt het bij Alexa. “Wanneer ze mij als kind vroegen: ‘Wat wil je worden als je groot bent?’, dan antwoordde ik niet prinses of astronaut, maar ‘Ik wil mama worden’. Dat is alles wat ik ooit wilde.” en nu is het dus zover.

Bekijk hier de aankondiging van Alexa en Brennon op TikTok:

@mrsalexalemieux Extra extra read all about it. The best news. 🥹 #babyannouncement #comingsoon ♬ This Will Be (An Everlasting Love) – Natalie Cole

Het zesde seizoen van Love is Blind verschijnt op woensdag 14 februari op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...