Eerste ‘Love Is Blind’-baby komt eraan

Love Is Blind loopt nu al vijf seizoenen lang op Netflix en leverde uiteindelijk al acht koppels op. Eén daarvan komt nu met groot nieuws, want zij verwachten hun eerste kindje samen. Het gaat om Zack en Bliss uit het vierde seizoen.

Hoewel het meest recente seizoen van Love Is Blind allerminst een succes genoemd kan worden, leverde het vorige seizoen maar liefst drie koppels op die nog steeds samen zijn. En één daarvan verwacht nu een eerste kindje samen.

Zack en Bliss

Hoewel velen waarschijnlijk dachten (en misschien ook hoopten) dat het eerste babynieuws zou komen van fan favorites Lauren en Cameron uit het eerste seizoen, zijn het Zack en Bliss die de eerste Love Is Blind-baby zullen verwelkomen. Het koppel maakte het nieuws bekend in een interview en bijhorende fotoshoot met het Amerikaanse magazine PEOPLE.

Zack en Bliss kenden geen vlekkeloos parcours in Love Is Blind. Ze hadden een goede connectie in de pods, maar Zack koos toch voor Irina. Maar dat bleek niet de goede keuze te zijn, want op huwelijksreis liep de communicatie stroef. Daardoor ging het koppel vroegtijdig uit elkaar, waarna Zack opnieuw contact opnam met Bliss. Zij stemde in op z’n aanzoek en vervolgens zetten ze samen het avontuur verder. Dat leverde op het einde van het seizoen ook een dubbel jawoord op.

Eerste Love Is Blind-baby

Hoewel het voor ons lijkt alsof Zack en Bliss elkaar pas in april van dit jaar leerden kennen, liggen de opnames voor hen al heel wat langer achter zich. Zij trouwden in mei 2022, ondertussen dus al ongeveer anderhalf jaar geleden. En nu zijn ze dus klaar voor de volgende stap in hun relatie. “Het is een beetje stresserend, maar ik denk dat het zo iets mooi is”, vertelt Bliss. “Ik kan niet wachten om ons kindje te leren kennen en de wereld te laten zien”, vult Zack aan.

Het koppel laat ook weten dat de baby gepland was. “We waren actief aan het proberen, maar toch was het een verrassing”, legt Bliss uit. “Ik nam m’n test alleen in de vroege ochtend toen Zack nog aan het slapen was. En ik was echt in shock. Staat er nu echt positief? Wat gebeurt er? Het was sowieso een van de meest onwezenlijke momenten uit m’n leven. Ik moest de volgende dag vertrekken op reis, dus ik moest het meteen diezelfde dag nog aan Zack vertellen. Eigenlijk wilde ik een grote verrassing plannen en allerlei spulletjes met ‘Daddy‘ erop kopen, maar ik had geen tijd. Dus ik kocht een taart en schreef er ‘I love you dad‘ op. Het was een heel lief moment en hij was eerst zo verward.” Waarna Zack vertelt dat die verwarring vooral kwam doordat Bliss zei dat de taart van haar mama kwam. “Ik dacht: ‘Huh? Waarom noemt je mama mij zo?'” Maar toen hij het doorhad werd het een emotioneel moment. “Ik was zo ongelofelijk blij. We wilden dit allebei en we voelden ons blessed dat het zo snel gebeurde.”

Bliss voegt ook toe dat Zack haar goed steunt tijdens de zwangerschap. “Hij is heel, heel, heel lief en superliefdevol. Het is geweldig om hier samen door te gaan en zijn steun te hebben.” Het koppel laat ook weten dat ze ergens de komende maanden een gender reveal zullen doen.

Meer
Lees meer...