‘Love is Blind’: Deze koppels zijn nog steeds samen

Sinds gisterenavond kan je op Netflix kijken naar de reünie van het vierde seizoen van Love is Blind. Normaal moest dat een livereünie zijn, maar door technische problemen, verscheen de aflevering toch pas later op Netflix. In de reünie komen we zoals altijd te weten wie er nog steeds samen is en het vierde seizoen leverde zo vier koppels op.

Het vierde seizoen van Love is Blind zit er sinds gisteren officieel op. Normaal ging de reünie live uitgezonden worden in de nacht van zondag op maandag om 2 uur Belgische tijd, maar door technische problemen moest Netflix daarvan afzien. De reünie verscheen zo gisterenavond om 21 uur op Netflix waardoor we nu weten welke koppels nog steeds samen zijn.

Vier koppels

In de reünie kwamen we te weten dat er vier koppels nu, elf maanden na de opnames, nog steeds samen zijn. Drie daarvan stapten tijdens de opnames in het huwelijksbootje. Het gaat daarbij om Tiffany en Brett, Chelsea en Kwame en Bliss en Zack. Zij toonden tijdens de reünie ook beelden van hun leven als getrouwd koppel.

Het vierde koppel dat al bijna een jaar standhoudt, bestaat uit Jackie en Josh. Jackie verloofde zich in de pods aanvankelijk met Marshall, maar al snel werd duidelijk dat ze niet tevreden was met haar keuze. Ze zonderde zich steeds meer af van haar verloofde en woonde zelfs niet meer met hem samen. Toen ze op het verjaardagsfeestje van Chelsea Josh voor de eerste keer zag, sloeg de vonk meteen over en begon ze nog meer te twijfelen over haar relatie met Marshall.

Uiteindelijk kwam Jackie niet opdagen bij het kiezen van de bruidsjurken en sprak ze af met Josh. Het blijft hierbij wel een welles-nietesverhaal of dit gebeurde voor of na de breuk met Marshall. Maar na de date in de koffiebar bleven Jackie en Josh dus wel samen. En nu, elf maanden later, vormen ze nog steeds een koppel en wonen ze zelfs samen met een hond en een vis. Marshall ging nog op één date met Keisha, die hij ook leerde kennen in de pods, maar daar bleef het bij.

Succesvolste seizoen

Doordat het vierde seizoen van Love is Blind eindigde met drie getrouwde koppels, kunnen we spreken van het meest succesvolle seizoen van de reeks ooit. In de reünie van het eerste seizoen waren er nog twee koppels samen. Het ging daarbij om publiekslievelingen Lauren en Cameron en Amber en Barnett. Zij zijn nu, meer dan vier jaar na hun huwelijk, nog steeds samen.

Ook het tweede seizoen leverde twee huwelijken op, maar iets meer dan een jaar na hun huwelijk vroegen zowel Iyanna en Jarrette als Danielle en Nick de scheiding aan. Het derde seizoen zorgde opnieuw voor twee getrouwde koppels. Alexa en Brennon en Colleen en Matt zijn ook nog steeds getrouwd.

Het vierde seizoen leverde nu dus voor het eerst drie getrouwde koppels op en ook zij zijn nog steeds samen. En als we Jackie en Josh meetellen, gaat het zelfs om vier koppels.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...