‘TYPE 1’, het fotoboek van V (BTS), wordt reizende exhibitie

Vorige week kondigde V van BTS zijn fotoboek TYPE 1 aan. En nu komt er nog een verlengde van dat fotoboek. ‘ARTSPACE: TYPE 1’ wordt een reizende exhibitie die te zien zal zijn in verschillende Aziatische landen, de Verenigde Staten en Canada.

Het houdt voorlopig nog steeds niet op met de content voor fans van BTS. Vorige week verscheen Smeraldo Garden Marching Band (feat. Loco), de eerste single van het album ‘MUSE’ van Jimin dat op vrijdag 19 juli verschijnt. Daarna volgde ook nog de aankondiging van de Disney+-reeks Are You Sure?! met Jimin en Jung Kook. En ook volgende week mogen we nieuwe content verwachten. Op dinsdag 9 juli verschijnt namelijk TYPE 1, het fotoboek van V. En daar zal nu ook een exhibitie bijkomen.

‘ARTSPACE: TYPE 1’

Volgende week verschijnt TYPE 1, het fotoboek van V. Het gaat om een luxueus boek met 224 pagina’s vol foto’s van de zanger. Maar wie de foto’s liever op een groter formaat bekijkt, kan dat doen tijdens de reizende exhibitie ‘ARTSPACE: TYPE 1’.

Deze exhibitie zal langs verschillende locaties passeren in juli en augustus. Het gaat daarbij helaas enkel om locaties in Azië en Noord-Amerika. Naast de foto’s uit het fotoboek zal er ook een experience zone zijn, waar je “de rustgevende momenten van de zanger van dichtbij zal kunnen beleven”. Het zou gaan om een belevenis die gebaseerd is op de verschillende hoofdstukken uit het boek, waarbij je de atmosfeer van de foto’s zelf zal kunnen ervaren.

Je kan de exhibitie bekijken op deze locaties en op de volgende dagen:

  • Seoul, Zuid-Korea (Platform-L): van vrijdag 12 tot en met zondag 21 juli
  • Bangkok, Thailand (EmQuartier): van vrijdag 12 tot en met vrijdag 19 juli
  • Taipei, Taiwan (Breeze Nan Shan): van vrijdag 12 tot en met zondag 21 juli
  • Vancouver, Canada (Metropolis at Metrotown): van vrijdag 12 tot en met zondag 21 juli
  • Los Angeles, Verenigde Staten (Edgemar): van vrijdag 26 juli tot en met zaterdag 17 augustus
  • Tokio, Japan (9TH SY BLDG.): van woensdag 21 augustus tot en met donderdag 29 augustus
Meer
Lees meer...