Jimin (BTS) kondigt zijn tweede soloalbum aan

Het nieuwe project van Jimin van BTS, dat vandaag geteased werd, wordt zijn tweede soloalbum. Het nieuwe album krijgt de naam ‘MUSE’ en zal verschijnen op vrijdag 19 juli 2024. Op het album zullen zes gloednieuwe nummers te vinden zijn en de fansong Closer Than This, die in december 2023 verscheen.

Na de tweede albums van j-hope en RM, die eerder dit jaar verschenen, is het nu de beurt aan Jimin om zijn tweede soloalbum op de wereld los te laten. Na het album ‘FACE’, dat in maart vorig jaar verscheen, is het nu tijd voor ‘MUSE’.

Mysterieus uitzendkanaal

Vandaag opende het officiële Instagramaccount van BTS een uitzendkanaal. Daarop liet het weten dat het een video zou delen als een post 70.000 paarse hartjes kreeg als reactie. Binnen enkele minuten was dit cijfer al gehaald (en zelfs verdubbeld) waardoor de video gelost werd.

In de video zien we Jimin die een partituur uit een locker neemt. Hoewel er bovenaan de partituur de titel La Lettre staat, gaat het om de partituur voor het nummer The Truth Untold van BTS. Voorlopig is het nog niet duidelijk wat dit nummer met het album te maken zal hebben. Maar er zat wel een andere hint in de partituur. Wanneer je de eerste letters van de woorden op de partituur samennam, kreeg je Closer Than This, de titel van het fannummer dat Jimin in december 2023 loste. Dit nummer zal te vinden zijn op zijn nieuwe soloalbum.

‘MUSE’

En nu is er de officiële aankondiging van het tweede soloalbum van Jimin. Het album krijgt de naam ‘MUSE’ en zal gaan “de zoektocht van Jimin naar een bron van inspiratie” vertellen. Verder komen we ook al te weten dat het nieuwe album zal bestaan uit zeven nummers, waarvan we met Closer Than This dus al één song kennen.

‘MUSE’ verschijnt op vrijdag 19 juli 2024. Jimin is nog steeds bezig met zijn verplichte militaire dienstplicht, maar hij werkte dit nummer al af voor zijn vertrek in december 2023.

Bekijk hier de officiële aankondiging van ‘MUSE’:

Meer
Lees meer...