Jimin (BTS) kondigt nieuw project aan

Fans van BTS kunnen opnieuw beginnen aftellen naar een nieuw project. Jimin heeft namelijk iets aangekondigd. Wat het precies is, is voorlopig nog niet duidelijk. Maar binnenkort zullen we hier wellicht meer over te weten komen.

Er wordt fans van BTS geen dag rust gegund. Nadat vorige week Jin terugkeerde uit het leger, BTS 11 kaarsjes uitblies en een samenwerking met Despicable Me werd aangekondigd, is nu het volgende muzikale project aangekondigd. Het gaat om nieuw werk van Jimin.

Mysterieus uitzendkanaal

Vandaag opende het officiële Instagramaccount van BTS een uitzendkanaal. Daarop liet het weten dat het een video zou delen als een post 70.000 paarse hartjes kreeg als reactie. Binnen enkele minuten was dit cijfer al gehaald (en zelfs verdubbeld) waardoor de video gelost werd.

In de video zien we Jimin die een partituur uit een locker neemt. Hoewel er bovenaan de partituur de titel La Lettre staat, gaat het om de partituur voor het nummer The Truth Untold van BTS. Wat de link zal worden met het nummer uit 2018, is voorlopig nog niet duidelijk. Bij de video kregen we de boodschap: “Coming soon“. Wellicht zal er binnenkort dus meer informatie komen over het project.

Album?

Daarnaast is het ook nog niet volledig duidelijk wat Jimin precies zal lossen. Het lijkt erop dat het zal gaan om een nieuw soloalbum. Bij de release van ‘Right Place, Wrong Person’, het tweede officiële soloalbum van RM, verscheen er een video van RM en Jimin. Die kreeg de titel ‘MINI MONI MUSIC: Album Exchange‘, daardoor lijkt het er dus op dat we een tweede video zullen krijgen waarin het duo het album van Jimin analyseert.

Jimin is op dit moment bezig met zijn verplichte legerdienst. Hij zal terugkeren op donderdag 12 juni 2025. Maar net zoals RM bereidde hij dit album al voor voor hij in december aan zijn dienstplicht begon.

Bekijk hier de aankondiging van het nieuwe project van Jimin:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...