BTS zal te horen zijn in ‘Despicable Me 4’

Het kan niet op voor fans van BTS. Na de terugkeer van Jin op woensdag en de festiviteiten voor de elfde verjaardag van de groep op donderdag, volgt nu ook het nieuws dat BTS te horen zal zijn in de komende film Despicable Me 4. Er zijn geruchten dat het gaat om een gloednieuw nummer van de groep, dat het eerste nieuwe werk van de volledige groep zal zijn sinds precies een jaar geleden.

Fans van BTS telden al maandenlang af naar deze week en het stelt niet teleur. Zo verscheen er vorige week vrijdag een nieuw nummer van Jung Kook, mochten de fans Jin verwelkomen na zijn legerdienst, verscheen er een nieuwe foto van de hele groep en hield Jin een evenement waarop hij 1.000 fans knuffelde. En nu lijkt het erop dat fans zich ook mogen klaarmaken voor een gloednieuw nummer.

Despicable Me 4

Recent verschenen er mysterieuze posters, waarop “BTS DM4” te lezen was in gekleurde hartjes. Al snel merkten fans ook het logo van Illumination op op de posters. Dat is het productiehuis van Despicable Me, waardoor de link met de opkomende film Despicable Me 4 al snel gemaakt was. Niet veel later verscheen de officiële bevestiging op het officiële account van Despicable Me op X.

Het lijkt er ook op dat BTS een grotere rol zal spelen in het verhaal dan enkel een verschijning in de soundtrack. Zo merkten fans op dat het nieuwe personage Poppy Prescott, waarvoor Joey King de stem verzorgd, een fan van BTS is. Ze heeft het logo van de boyband op haar gsm staan en in haar kamer hangt een poster van Butter, de zomerhit van BTS uit 2021.

Pharrell Williams

Er zijn geruchten dat het nummer van BTS voor Despicable Me 4 een gloednieuw nummer zal zijn dat gemaakt werd in samenwerking met Pharrell Williams. De Amerikaanse producer en singer-songwriter is namelijk samen met Heitor Pereira verantwoordelijk voor de muziek in de film.

In een dubbelinterview voor Rolling Stone in november 2022 lieten Pharrell Williams en RM van BTS al weten dat ze samengewerkt hadden. De kans is dus groot dat we het resultaat daarvan te horen zullen krijgen in de nieuwe film van Despicable Me.

Despicable Me 4 verschijnt op woensdag 3 juli in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...