Vanaf vandaag pre-registraties voor Tomorrowland 2018: zo maak jij meer kans op tickets

Vanaf vandaag pre-registraties voor Tomorrowland 2018: zo maak jij meer kans op tickets

Vandaag starten de pre-registraties voor Tomorrowland 2018. Je moet je registreren om later tickets voor het festival op de kop te kunnen tikken. Schrik om uit de boot te vallen? Volg dan zeker deze tips.

Vandaag starten de inschrijvingen voor de ticketverkoop van Tomorrowland 2018. Zijn er trucjes waardoor we meer kans maken op tickets?

“Het is heel belangrijk om je te laten registreren voor de ticketverkoop start”, laat Tomorrowland-woordvoerster Debby Wilmsen aan newsmonkey weten. “Dat is het allerbelangrijkste. Dat is vanaf vandaag mogelijk. Je moet al je gegevens achterlaten, dan krijg je een linkje en zo kan je deelnemen aan de ticketverkoop.”

Verder raadt Wilmsen het “zeker en vast af” om tijdens de ticketverkoop constant de webpagina te refreshen.

Eén betaling, één bankkaart

“Mensen moeten ook zeker hun bankkaart bij de hand hebben, zodat ze geen tijd verliezen met het opladen van hun bankkaart”, gaat Wilmsen verder. “Er moet ook voldoende geld op de rekening staan en het limiet van uitgaven moet hoog genoeg liggen. Je kan je betaling niet vereffenen met twee kaarten, het moet hoe dan ook met één bankkaart gebeuren.”

Iedereen gelijk voor de wet

Hebben bepaalde wannabe-festivalgangers voorrang om tickets te bemachtigen? “Iedereen is uiteraard gelijk voor de wet. De inschrijvingen gebeuren via een computersysteem en links. Voor de buurtbewoners is er sowieso een aparte verkoop die losstaat van de gewone ticketverkoop. Dat doen we al jaren zo. We willen hen daarmee nog eens extra in de watten leggen en benoemen.”

De data van de ticketverkoop:

  • Verkoop Global Journey-pakket: 20 januari om 17 uur
  • Voorverkoop België: 27 januari om 11 uur
  • Voorverkoop Worldwide: 27 januari om 17 uur
  • Verkoop Worldwide: 3 februari om 17 uur

Mysterieus thema

Net als bij de vorige edities zal het festival ook dit jaar ingekleed worden volgens een nieuw thema. Het thema van dit jaar: ‘The Story of Planaxis’.

“Wat dat precies inhoudt, ontdekken de bezoekers eind juli, tijdens twee weekends vol magie”, klinkt het bij de organisatie. De hosts en de line-up worden binnenkort bekend gemaakt.

Gesponsorde artikelen