Left Right
scrollTop top

Vierde en laatste seizoen van ‘Atypical’ krijgt releasedatum en eerste foto’s


Atypical seizoen 4
© Netflix

De Netflix-reeks Atypical is dit jaar aan z’n laatste seizoen toe. De streamingdienst heeft nu bekendgemaakt wanneer het laatste deel van de reeks zal verschijnen. Op vrijdag 9 juli verschijnen alle afleveringen van het vierde en laatste seizoen van de reeks online.

Atypical loopt op z’n einde. We krijgen van Netflix nog één laatste seizoen dat ons zal tonen hoe het afloopt voor Sam (Keir Gilchirst) en de rest van de personages uit de reeks.

Atypical

De Netflixreeks Atypical gaat over Sam, een 19-jarige jongen die zich op het autistische spectrum bevindt. In de reeks volgen we hem in zijn zoektocht naar de liefde en onafhankelijkheid. Die zoektocht verloopt met vallen en opstaan, waardoor er in de reeks ruimte is voor een lach en een traan.

Met een tweet maakt Netflix nu bekend dat het vierde en laatste seizoen van de reeks op vrijdag 9 juli zal verschijnen op Netflix. Bij de tweet deelde de streamingdienst ook al de eerste foto’s uit het vierde seizoen. Het vierde en laatste seizoen van Atypical zal bestaan uit tien afleveringen.

We moeten dus nog iets langer dan een maand geduld hebben voor het vierde seizoen van Atypical, maar in tussentijd kan je misschien wel je nieuwste verslaving vinden in onze top 50 met de beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…