Vrouw beschuldigt Chris Brown van verkrachting op jacht

Een vrouw heeft een klacht ingediend tegen Chris Brown. Daarin beweert ze dat de zanger haar drogeerde en verkrachtte op een jacht. De vrouw, die in de documenten Jane Doe genoemd wordt, eist nu een schadevergoeding van maar liefst 20 miljoen dollar (zo’n 18 miljoen euro).

Chris Brown wordt momenteel aangeklaagd voor 20 miljoen dollar. De vrouw, die anoniem wenst te blijven, zou gedrogeerd en verkracht zijn door de zanger tijdens een feestje op een jacht, die op dat moment aangemeerd lag bij het huis van P. Diddy in Miami.

Verkrachting

De feiten dateren van 30 december 2020. De vrouw, een professionele choreografe, danseres, model en muzikante uit Los Angeles, werd toen door een vriend uitgenodigd voor het feestje van Chris Brown en P. Diddy. Die vriend was op het feestje met de twee en belde haar op via FaceTime omdat ze toevallig ook in Miami was. Tijdens het gesprek op FaceTime greep Brown de gsm en zei hij dat hij haar muziek gehoord had en dat ze snel moest komen.

Toen ze op het feestje aangekomen was, maakte Brown een drankje voor haar in de keuken terwijl hij haar tips gaf voor haar muziekcarrière. Maar nadat Brown haar een tweede drankje gaf, voelde ze zich plots “gedesoriënteerd” en “fysiek onstabiel”. Daarna bracht Brown haar naar een lege slaapkamer op de jacht.

De zanger gooide haar op het bed en begon haar te kussen. Hoewel ze riep om te stoppen, verkrachtte hij haar. Nadat hij in haar ejaculeerde liet hij weten dat hij “klaar” was en ging hij weg. De dag erna stuurde hij een berichtje waarin hij zei dat hij zich niet veel van de avond ervoor herinnerde en ook niet wist of hij klaargekomen was. Toch verplichtte hij haar om een morning-afterpil te halen. Wat ze ook deed.

Reactie Chris Brown

Brown reageerde al (vaag) op de aanklacht. Hij deed dat met een Story op Instagram. Daarin schreef hij: “Ik hoop dat jullie dit patroon herkennen. Telkens wanneer ik nieuwe muziek of een nieuw project wil lanceren, proberen ze weer bullshit te verspreiden.”

Er is nog geen officiële reactie van Chris Brown en zijn advocaten.

Instagram Chris Brown
Instagram chrisbrownofficial
Meer
Lees meer...